27 / 04 / 2024

CLC Properties, Kuşadası'nda 750 lüks villa yapacak!

CLC Properties, Kuşadası'nda 750 lüks villa yapacak!

İspanyol yatırımcı CLC Properties, Kuşadası'nda yaptığı 750 lüks villa ve 18 delikli golf sahası yatırımıyla Kaliforniya tarzı evleri Ege kıyılarına taşıyacak



Son aylarda gayrimenkulde artan yabancı ilgisine İspanyollar da eklendi. Golf turizminin Avrupa'daki başkentlerinden biri olarak kabul edilen İspanya merkezli CLC Properties Kuşadası'nda 750 villa, 18 delikli bir golf sahası ve otelden oluşacak proje ile Kaliforniya tarzı ev ve tatil konseptini Türkiye'ye getirdi.

İLK ETAPTA 146 VİLLA

Kuşadası'nın en büyük turizm projelerinden biri olan Kuşadası Village, golf turizmine hizmet edecek. Golf turizm pastasından en büyük payı alan İspanyol yatırımcılar tarafından yapılması açısından önem taşıyan proje, Avrupa'nın zengin golf turistlerini Ege sahillerine taşıyacak. Sadece yabancılara satışların yapıldığı projede müşteriler geri kiralama yönetmiyle CLC Properties'e villalarını kiralayabilecek. projede 11 açık havuz, 8 çocuk havuzu, 2 tens kortu,voleybol, basketbol, mini golf ve çocuk oyun alanları ile uzaktan kumanda edilebilen botlarla gölde tura da çıkılabilecek. Projenin otel olarak işletilcek bölümüne ise Club la Costa adı verildi. İç ve dış mimarisinde 'Kaliforniya tarzı evler' konseptiyle inşa edilen projedeki üniteler, grubun İspanya'da Santa Cruz ve Malibu Mansions adını verdiği projelerin bir devamı niteliğinde yapıldı. Kuşadası Village adı verilen projenin önümüzdeki turizm sezonundan itibaren kapılarını açması planlanıyor. Projenin ilk aşamasında 146 villla hayata geçirilecek.

'Euro bölgesine alternatif' diye pazarlanıyor

Ekonomik krizdeki Avrupalılar yatırımlarını da euro bölgesi dışına taşımak istiyor. Bu nedenle CLC'nin internet sitesinde Kuşadası projesi 'Gelişen Türkiye, euro bölgesi dışında yatırım yapılabilecek en alternatif yerlerden biri olma özelliği taşıyor' diye pazarlanıyor.
Sabah


Geri Dön