03 / 05 / 2024

CMS yeni ürünlerini Türkiye’de tanıtıyor!

CMS yeni ürünlerini Türkiye’de tanıtıyor!

CMS ME&A, 2014 yılında inşaat ve sıhhi tesisat sektöründen deneyimli yöneticiler tarafından, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin inşaat sektöründeki en üst düzey banyo ve sıhhi tesisat ürünleri ihtiyacını karşılamak amacıyla kuruldu.



Şirketin ana odağında sıhhi tesisat ürünleri bulunurken, önde gelen inşaat malzemesi markaları için satış, pazarlama ve dağıtımda ısmarlama hizmetler sunmaktadır. CMS, Alman sıhhi tesisat markaları başta olmak üzere, dünyanın dört bir yanından önde gelen inşaat malzemesi markalarının, Ortadoğu, Afrika Doğu Akdeniz ülkeleri ve Türkiye’deki tek yetkili temsilcisidir. Ayrıca CMS sektöre yönelik olarak kendi markalarını da geliştiriyor. 


CMS kısa bir sürede birçok markayı bünyesinde topladı. Şuanda HEWI, Steinberg, MEPA, OCEA gibi Alman markaların bölgedeki temsilciliğini yapan CMS, yakın zamanda yeni markaları da desteklemeye başlamayı planlıyor. Merkezi Kıbrıs’ta bulunan şirketin Lübnan ve Almanya’da da ofisleri bulunuyor. CMS adını, Construction Material Solutions (İnşaat Malzemeleri Çözümleri) kısaltmasından almaktadır. MS başkanı Franz Droge, ‘’Şirketin kurulmasından sadece birkaç ay sonra, eksiksiz bir banyo tesisatının temel ihtiyaçlarından üst düzey lüks serilere kadar, her türlü tasarım ihtiyacını karşılayan 50.000’i aşkın ürün sunmakla gurur duyuyoruz. Çok uluslu ekibimiz, pazarlarımıza olağanüstü ve en üst düzey faaliyet standartları doğrultusunda hizmet verebilmek için sürekli olarak büyüyor.’’ dedi.



CMS ürünlerinin kapsamı, yakın zamanda sıhhi ve elektrik tesisatının yanı sıra donanım malzemelerini de tüm yönleriyle içine alacaktır. CMS, inşaat sektörü için bölge içinde yenilikçi ürünlerin piyasaya sürülmesinde önemli bir rol oynamayı planlamaktadır. 



Steinberg Yepyeni Tasarım ve Koleksiyonları ile ISH 2015’teydi

Bölgedeki satış, pazarlama ve dağıtımının CMS ME&A tarafından üstlenildiği Steinberg, 10-14 Mart tarihleri arasında Frankfurt, Almanya’da düzenlenen ISH 2015 fuarında yeni tasarım ve koleksiyonlarını sergiledi. Alman sıhhi tesisat ürünleri tedarikçisi Steinberg, fuar boyunca ziyaretçilerini, Steinberg tasarım imzası haline gelen minimalist formlara sahip serileri ile karşıladı. 


Ünlü ürün tasarımcısı Michael Schneider tarafından tasarlanan Steinberg’in yeni serisi 240, ilk kez sergilendi. Seri 240, fonksiyonellik sunan yalın minimalist formunun yanı sıra teknik görünüme sahip bir tasarım. Bu iki tasarım unsuru Seri 240’ı zamansız bir koleksiyon haline getiriyor. 


Steinberg Seri 390 ve sistem içine Relax Rain Duş 800x800 mm boyutuyla yeni katılan tepe duşu da standında yer alıyordu. Dış, iç yağmur ve şelale olma üzere 3 farklı duş akış şekli bulunan tepe duşunun ayrıca LED ışıklara sahip olması sayesinde duş esnasında rahatlatıcı fonsksiyonlara bir yenisi ekleniyor.


Kıvrımlı gövdesi ile bir Jochen Schmiddem tasarımı olan Seri 230 da fuara damga vuranlar arasındadı. Ödüllü tasarıma sahip Seri 230’un ayrıca rose ve gold yeni kaplama seçenekleri de sunuldu. 


HEWI Yeni İnovasyonlarını ISH 2015’te Sergiledi

Yine bölgedeki faaliyetini CMS ME&A bünyesinde güçlendiren HEWI de yeni koleksiyon ve inovasyonlarını, ISH’de sergileyenler arasındaydı. Alman sıhhi tesisat banyo ürünleri tedarikçisi HEWI, genel mekan, hastane ve konutlara uygun olarak tasarlanmış ürünleriyle yoğun ilgi gördü. 


HEWI’nin fuarda sergilenen  en inovatif koleksiyonu yükseklikleri kullanıcı ihtiyaçlarına göre kişisel olarak ayarlanabilen S 50 Lavabo ve WC Modülleri oldu. Uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen lavabo modülü, 30 cm aşağı-yukarı hareket kabiliyetine sahip olması sayesinde tekerlekli sandalye ile de rahatlıkla kullanılabiliyor. WC modülünün oturma yüksekliği, kullanım sırasında bile 15 cm aşağı veya yukarı hareket ettirilerek ayarlanabiliyor. Böylece modül, özellikle desteğe ihtiyaç duyabilecek kullanıcılara oturmak veya ayağa kalmak için yardımcı oluyor.


Alman sıhhi tesisat malzemeleri tedarikçisi MEPA, ISH 2015’teydi

MEPA yeni sistemleri ve ürünleri ile ISH 2015 fuarındaydı, fuar esnasında CMS ME&A ile yapılan işbirliği, MEPA’nın bölgedeki dağılım politakasının habercisiydi. Gömme rezervuar ve drenaj sistemleri, fotoselli bataryalar, duş kabin ve panel ayakları üreticisi Alman şirket fuarda yeni ürünlerini sergiledi. 


ISH süresince sergilenen HEWI yeni drenaj sistemi TersoWALL, en yoğun ilgi gören ürün oldu. TersoWALL drenaj sistemi, yere montaj edilebileceği gibi ayrıca duvar dibine de monte edilebiliyor. Drenaj sistemi, kapaklı tasarımı sayesinde temizlemek veya farklı bir sebeple ihtiyaç duyulduğunda kolaylıkla açılabiliyor.


Geri Dön