20 / 05 / 2024

CMS

CMS

CMS ME&A, 2014 yılında inşaat ve sıhhi tesisat sektöründen deneyimli yöneticiler tarafından, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin inşaat sektöründeki en üst düzey banyo ve sıhhi tesisat ürünleri ihtiyacını karşılamak amacıyla kuruldu.

Cms Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cms Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Cemal Özdemir tarafından kuruldu.

Cms Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Cms Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Yıldız tarafından kuruldu.

CMS Jant 310 milyon TL'ye fabrika inşa edecek!

CMS Jant yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Şirket, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni bir fabrika inşa edecek.

CMS, İzmir’e 310 milyon TL’lik fabrika inşa edecek!

Dünyanın önde gelen jant üreticilerinden biri olan CMS, İzmir’de 310 milyon TL’lik yatırım yapacak.Fabrikanın 2018'in ilk yarısında kadar tamamlanması bekleniyor.

CMS yeni ürünlerini Türkiye’de tanıtıyor!

CMS ME&A, 2014 yılında inşaat ve sıhhi tesisat sektöründen deneyimli yöneticiler tarafından, Ortadoğu ve Afrika bölgesinin inşaat sektöründeki en üst düzey banyo ve sıhhi tesisat ürünleri ihtiyacını karşılamak amacıyla kuruldu.

32 CMS Mobilya, Reni markasını Avrupa'ya taşıyacak!

Halen üç ülkeye ihracatı bulunan 32 CMS Mobilya, Avrupa'ya ihracat yapmayı hedefliyor. Bu iddialarını ortaya koyabilmek adına ürettikleri mobilya modellerine İtalyanca Reni ismini verdiklerini söyledi...

CMS Haberi

CMS

Şirketin ana odağında sıhhi tesisat ürünleri bulunurken, önde gelen inşaat malzemesi markaları için satış, pazarlama ve dağıtımda ısmarlama hizmetler sunmaktadır. CMS, Alman sıhhi tesisat markaları başta olmak üzere, dünyanın dört bir yanından önde gelen inşaat malzemesi markalarının, Ortadoğu, Afrika Doğu Akdeniz ülkeleri ve Türkiye’deki tek yetkili temsilcisidir. Ayrıca CMS sektöre yönelik olarak kendi markalarını da geliştiriyor. 


CMS kısa bir sürede birçok markayı bünyesinde topladı. Şuanda HEWI, Steinberg, MEPA, OCEA gibi Alman markaların bölgedeki temsilciliğini yapan CMS, yakın zamanda yeni markaları da desteklemeye başlamayı planlıyor. Merkezi Kıbrıs’ta bulunan şirketin Lübnan ve Almanya’da da ofisleri bulunuyor. CMS adını, Construction Material Solutions (İnşaat Malzemeleri Çözümleri) kısaltmasından almaktadır. MS başkanı Franz Droge, ‘’Şirketin kurulmasından sadece birkaç ay sonra, eksiksiz bir banyo tesisatının temel ihtiyaçlarından...