27 / 04 / 2024

CNR Emlak Fuarı'na yoğun yabancı ilgisi bekleniyor!

CNR Emlak Fuarı'na yoğun yabancı ilgisi bekleniyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmaları CNR EMLAK 2015 Fuarı'nda biraraya geldi. Bugün başlayan fuara yabancıların yoğun ilgisi bekleniyor.Farklı bölgelerden gelmesi beklenen 6 bin yabancı ziyaretçi, Türkiye'de yatırıma odaklanacak.



Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı' kapılarını açtı. CNR EXPO Yeşilköy'de bu yıl 3'üncüsü gerçekleşen fuar, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını buluşturuyor. Her bütçeye uygun konut ve iş yerlerinin sergilendiği fuarda tüketiciler ve yatırımcılar, gayrimenkul sektörünün öncülerinin sunduğu özel avantajlarından yararlanma imkanı buluyor. CNR Emlak, 300 projenin aynı anda görüp değerlendirme imkanı, bankalardan en uygun krediyi seçme fırsatı, KDV avantajı gibi fırsatları bir arada sunuyor.


KÖRFEZ DAMGASINI VURACAK

CNR Emlak 2015 Fuarı'na, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük yatırımcı ve alıcı gruplar damga vuracak. Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Azerbaycan İran, Irak, Rusya, Yunanistan ve Umman gibi pek çok Orta Doğu, Körfez, Balkan ülkeleri ve Rusya'dan gelecek yatırımcı ve alıcılar sektörün önde gelen projelerini bir arada görme şansı yakalama imkanı buluyor. Afganistan da CNR Emlak 2015 Fuarı'na 80 kişilik alım heyetiyle katılarak, Türkiye'de yatırım yapmanın yollarını aradı.


SEKTÖR DÜNYANIN GÖZDESİ

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan CNR Ekspo Genel Müdürü Alkan Usta, “CNR olarak sektörün yüzünü güldüren bir fuar organize ettiğimize inanıyoruz. Türkiye'nin gözde sektörleri arasında olan gayrimenkul sektörü, dünyanın da gözdesi olma yolunda ilerliyor. Fuar organizasyonumuzdan da gördüğümüz gibi Türkiye'ye yabancı ilgisi her geçen gün artıyor” diye konuştu. Usta, CNR Emlak Fuarı'na yabancılardan gelen talebin arttığını söyledi.


İTO'nun dev İstanbul maketi fuarda olacak

İstanbul Ticaret Odası'nın (İTO) İstanbul'un tanıtımı amacıyla yaptırdığı ve görüntü efektleriyle İstanbul'un 24 saatini yaşatan 96 metrekarelik Yaşayan İstanbul Maketi ve sunumu, yarın ilk kez İstanbullularla buluşuyor. Maket, 4-8 Kasım 2015 tarihlerinde kapılarını açacak CNR EMLAK 2015 Fuarı'nda tanıtılacak.

Fransa'nın Cannes kentinde geçtiğimiz Mart ayından düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de ilk kez sergilenen İstanbul maketi, 'istanbul@MIPIM2015' sloganıyla dünyanın dört bir yanından gelen gayrimenkul profesyonellerine sunulmuştu. Büyüklüğü ile bugüne kadar yapılmış en büyük İstanbul maketi olarak tasarlanan İstanbul maketi, video haritalama teknolojisinin kullanıldığı görüntü efektleriyle İstanbul'un bir gününü saatini yaşatıyor.


Yeni Şafak


Geri Dön