06 / 05 / 2024

CNR'de emlak rüzgarı!

CNR'de emlak rüzgarı!

Emlak sektöründe geliştirdiği projelerle adını duyuranların yanı sıra bazı önde gelen firmaların yer aldığı CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı, CNR EXP0 Yeşilköy'de gerçekleşiyor.



Emlak sektöründe geliştirdiği projelerle adını duyuranların yanı sıra bazı önde gelen firmaların yer aldığı CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı, CNR EXP0 Yeşilköy'de gerçekleşiyor. 20 Kasım akşamına kadar emlakla ilgili tüm çözüm ortakları ve tüketicilere hitap eden fuarda 3. İstanbul gibi ilk kez lanse edilecek projeler de var. 


BÜYÜKLER KÜSKÜN


Dördüncüsü düzenlenen CNR Emlak Fuarı'nda bu yıl geçmiş yıllardan farklı olarak her keseye uygun konut projesi üreten şirketler de yer alacak. Geçmiş yıllarda Türkiye'nin gayrimenkul alanında markalaşması için büyük çaba harcayan SUR Yapı, AGAOĞLl), BABACAN Holding gibi firmaların büyük bir kısmı ise bu yıl fuara katılmıyor. Bunun temel nedeni ise hükümet başta olmak üzere ilgili bakanlık ve STK'ların itici güç olarak varlıklarını ortaya koymamaları. Sektör temsilcileri, uluslararası platformda Türkiye ekonomisinin en önemli dinamikleri arasında yer alan inşaatın desteklenmesini talep ediyor. 



HEDEF 70 BİNİ AŞMAK 


Türkiye'nin önde elen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerini konut ve işyeri satın almak ve kiralamak isteyenler ile finans kuruluşlarını, Türkiye'deki yatırım fırsatlarını uluslararası pazara sunmak amacıyla aynı çatı altında buluşturan fuarda gayrimenkul projeleri ve yatırım imkânları da değerlendirilecek. 2015 yılında 9 bin 792 yabancı, 41 bin 469 yerli toplam 51 bin 261 kişinin ziyaret ettiği CNR EMLAK fuarının ziyaretçi sayısı toplamda yüzde 60 artarken, yabancı ziyaretçi sayısındaki artış yüzde 100'e ulaşmıştı. Bu yilki ziyaretçi sayısının 70 bini aşması bekleniyor. 



ISPARTAKULETE DEĞER KATIYOR 


İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, Ispartakule'ye değer katan BANUEVLERİ markalı projeleriyle yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. 


BÖLGENİN ilk konut geliştirici firmalarından olan Hasanoğlu, önümüzdeki 5 yıl içinde yeni etapları ile aile kültürü ve komşuluk ilişkilerine öncelik veren Banu evleri'ni mahalleye dönüştürme yolunda. Giden ev sahibi oluyor. Bahçeşehir'in ardından son yıllarda cazibe merkezi haline gelen Ispartakule' de konumlanan Hasanoğlu'nun, kendi arazileri üzerinde geliştirdiği 'aile' konseptli projeleri büyük ilgi görüyor. Son olarak 18 bin metrekarelik alan üzerinde Banuevleri Ispartakule 2' yi inşa eden şirketin en önde gelen farklılığı ise sosyal hayata verdiği önem. Nitekim bu projesinde 15 bin metrekarelik alanı peyzaja ayıran şirketin satış ofisine giden müşteri adayları kendi bütçelerine uygun ödeme seçeneklerinden birisini tercih ederek Ispartakuleli olmanın ilk adımını atıyor. 4 blokta 3 farklı tipte 220 adet konuttan oluşan Banuevleri 2 projesinde satış sürecine hız veren Hasanoğlu İnşaat; 120 m2 2+1, 159 m2 3 + 1 ve 174 m2 4+1 daire seçenekleri ile kat maliklerinin genel olarak tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği, keyifli vakit geçirebileceği, bir konsept geliştirdi. 


Güneş 


Geri Dön