27 / 04 / 2024

Coastal Heaven geliyor! Fenercioğlu’ndan Kıbrıs’a 3 bin konutluk yeni proje!

Coastal Heaven geliyor! Fenercioğlu’ndan Kıbrıs’a 3 bin konutluk yeni proje!

Kentsel dönüşüm, inşaat, tarım gibi sektörlerde faaliyet gösteren Fenercioğlu, Gaziveren bölgesinde toplamda 3 bin konutluk yeni proje hayata geçiriyor.



Yurtiçi ve yurtdışındaki yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve Ağustos’un ayının 2. yarısında Kıbrıs’ta 3 bin konutluk proje için düğmeye basan Fenercioğlu, bölgede yatırımlarını sürdürüyor.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Fenercioğlu, yeni projelerini 11 Aralık tarihinde Merit Royal Diamond Hotel’de gerçekleşen ve Simge Sağın’ın sahne aldığı görkemli bir davetle görücüye çıkardı. Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Geceye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Prof.Dr. Erhan Arıklı, Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Tekçe ve gayrimenkul sektörünü temsilen içlerinde acentaların ve sektör profesyonellerinin de bulunduğu yaklaşık olarak iki bin  kişi katıldı. 

Merakla beklenen toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Prof.Dr. Erhan Arıklı, KKTC’ye bu kadar çok yatırımcıyı getiren Fenercioğlu ailesine teşekkür ederek, “KKTC bir yatırım cenneti, bu cenneti de erken keşfeden kazanır. Dünyanın en güvenilir ülkeleri arasında yer alan KKTC’de birçok yatırımcı yatırım yapmak için sıraya girmiş durumda.” dedi.

Coastal Heaven geliyor! Fenercioğlu’ndan Kıbrıs’a 3 bin konutluk yeni proje!

3 BİN KONUTLUK YENİ PROJE

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu da konuşmasında, Kıbrıs’ta yeni projeler için heyecanlı olduklarını dile getirerek, “2023 yılı gayrimenkul ve inşaat sektörü adına ne yazık ki zorluklarla geçti, Şubat'ta yaşamış olduğumuz deprem hepimizi derinden sarstı. İşte tam da bu noktada sektör temsilcileri olarak sorumluluklarımızı biliyor, depreme dayanıklı binalar inşa etmek konusunda yapmamız gereken tüm çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki ay Gaziveren bölgesinde başlayacağımız, toplamda 3 bin konutluk, adanın yeni yaşam alanı olacak “Coastal Heaven” projemizi görücüye çıkarmanın sevinci içerisindeyiz. Aynı zamanda önümüzdeki sene Türkiye’nin birçok noktasında ve İspanya’da yeni projelerimiz de olacak.” diye konuştu.


Yine verilen bilgilere göre Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Tekçe de yaptığı açıklamada “Akdeniz ikliminin ihtiyacı olan yabancı yatırımcı için iklim ilk önceliklerden bir tanesi, bu anlamda Kıbrıs tüm ihtiyacı karşılar nitelikte. Doğu Akdeniz’in en cezbedici konumunda bulunan Kıbrıs, önümüzdeki 10 senede çok daha fazla büyüyecek. Dünyada yabancı sermaye yatırımında Kıbrıs’ın doğrudan sermayeyi çekeceğini görüyorum. Fenercioğlu’nın ahlaklı ve ilkeli iş yapma modelinin sektöre rol model olacağına inanıyorum.” dedi.


Polat Levent Exclusive satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Siltaş Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Batıyakası Köy projesi satışa çıktı! Yeni proje!


 


Geri Dön