02 / 05 / 2024

Çocuğu olanların dikkatine! Devlet o ailelere 1. 300 lira verecek! Bu fırsatı kaçırmayın

Çocuğu olanların dikkatine! Devlet o ailelere 1. 300 lira verecek! Bu fırsatı kaçırmayın

Çocuğu olan dar gelirli ailelerin dikkatine… Çocuğunuzun okul kırtasiye masraflarının devletten alacağınız 1. 300 liralık yardım ile karşılayabilirsiniz. İşte detaylar…



Okulların açılmasına çok az bir zaman dilimi kalmışken kırtasiye ürünlerinde fiyatların oldukça yüksek olması çocuğu olan aileleri zor duruma sokuyor. Milyonlarca öğrenci ise bu süreci büyük bir heyecan içinde bekliyor. Fakat veliler ise henüz şimdiden, “Okul masrafları nasıl yetişecek” sorusunu düşünmeye başladı.

Kırtasiye ürünlerinde artış oranı % 100'ü aşmış durumda. Durumu olmayan aileler ise bakanlık tarafından verilmiş olan kırtasiye yardımını büyük bir heyecan içinde araştırmaya başladı. Peki her sene bir kere verilen kırtasiye yardımı başvurusu nasıl yapılıyor ve kırtasiye yardımından kimler yararlanabiliyor? Bütün detaylar haberimizde…

Yapılacak olan kırtasiye yardımı ödemesi, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eli ile yapılıyor.

Başvuran ailelerin kırtasiye yardımı başvurusu için kriterleri yerine getirilmesi durumunda ödeme PTT ya da başvuru sırasında verilen banka hesaplarının numaraları üzerinden hesaba yatırımı gerçekleştiriliyor.

KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kırtasiye yardımı başvuruları sadece e – Devlet aracılığı ile yapılabilmekte

Çocuğu olanların dikkatine! Devlet o ailelere 1. 300 lira verecek! Bu fırsatı kaçırmayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön