29 / 04 / 2024

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi'nden kimler yararlanabilir?

Ankara Büyük Belediyesi tarafından oluşturulan bir kampanya bu kez de çocukları kapsıyor. Çocuklar için yapılan süt desteği projesi, çocuk ve bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere maddi bir rahatlama sunuluyor. 



Ankara Büyük Belediyesi, geçtiğimiz günlerde sosyal destek kampanyasıyla gündeme geldi. Belediyenin yapmış olduğu bu sosyal destek düzenlemesine göre, çocuk ve bebeklerin süt ihtiyaçları karşılanabilecek. Küçük bebeği ve çocukları olan ailelerin tümü bu kampanyaya katılabilmektedir. Başvuran ailelere Süt Projesi desteği kapsamında 2.500 TL nakdi destek sağlanacak. 2021 yılından bu yana yürütülen bu proje ile toplamda 45 bin aileye destek sağlanmıştır. Süt Projesi’ne katılım için nelerin yapılması ve ne zaman yapılması gerektiğinin tüm detayları haberimizde yer almaktadır… 

Çocuklar için Süt Destek Projesi geliyor! Süt Destek Projesi nden kimler yararlanabilir?

Çocuklu ve bebekli aileler için ABB’den Süt Destek Projesi

Ankara Büyük Belediyesi tarafından başlatılan Süt Projesi desteği, küçük çocukları olan aileler için yapılan yardımlardan biridir. Sütlerin ücretsiz olarak ulaştırılmasını içeren bu proje aynı zamanda yeni alınan karara göre 2500 TL maddi yardımı da kapsıyor. Bu destek projesinden yararlanma önceliği ise 2 ve 5 yaş aralığındaki çocukları olan ailelere verilecek. Çocukların temel ihtiyaçlarının giderilmesini hedef alan proje aynı zamanda sağlıklı bir şekilde büyümelerini de teşvik ediyor. Süt fiyatlarının son zamanlarda artışı ile 2500 TL’de aylık olarak destek ödemesi belirlendi. Küçük çocuklu ve bebekli ailelerin tümü bu nakdi destekten yararlanabilecek. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön