18 / 07 / 2024

Çocukluğumuzun markası Simfer'e büyük indirim! Carrefour'dan yılın son avantajı... 31 Aralık fiyat listesi

Çocukluğumuzun markası Simfer'e büyük indirim! Carrefour'dan yılın son avantajı... 31 Aralık fiyat listesi

Mutfakların olmazsa olmazı fırınlarda avantajlı döneme girildi. 2022 bitmeden Simfer farkıyla fırın almak isteyenler için, CarrefourSA Kart'a Özel %23 Tasarruf imkanı sunuluyor. Peki Simfer 3420 34 lt Mini Fırın fiyatı ne kadar?




Çocukluğumızdan ismini hatırladığımız, büyüklerimizin evlerinde baş köşede olan marka Simferle eskiye dayanan güveni göz önünde bulundurarak misafirlerinizi ağırlayın. kek.börek,pasta ne yapmak isterseniz gönül rahatlığı ile Simfer 3420 Mini Fırında pişirebilirsiniz. 

Simfer 3420 Beyaz 34 Litre Midi Fırın, ananevik yöntem olan statik pişirme özelliği ile her tarafı aynı oranda pişmiş birbirinden lezzetli yemekler,  börekler, kek ve kurabiyelerinize ev sahipliği yapar. Biri dikdörtgen, diğeri yuvarlak iki farklı tepsisi ve ızgara teliyle beraber geniş iç hacmi sayesinde sağlıklı bir pişirme deneyimi sunar.

Çocukluğumuzun markası Simfer e büyük indirim! Carrefour dan yılın son avantajı... 31 Aralık fiyat listesi

Gelenekten Geleceğe Taşınan Detaylar

4 farklı pişirme ayarı ile yiyeceklerinize göre alt ve üst pişirme işlevlerini yönetir. Heryeri sarmalayan kapak contası ile enerji kaybı yaşatmaz. Termostatlı ısı kontrol sistemi ile tariflerinize uygun ayarlarla pişirme yapabilirsiniz. 90 dakikaya kadar programlanabilme ve pişirmeyi sonlandıran mekanik saat marifetiyle yiyecekleriniz pişerken siz diğer işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Kaydırmayan tabanı sayesinde tezgahınıza sımsıkı tutunur. Gerçek krom kaplaması aracılığı ile yemeklerinize zararlı kimyasalların erişmesinin önüne geçen tel ızgara, sık aralıklı formu ile ağır tepsi ve yemek kaplarınızı güvenle taşır. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön