17 / 05 / 2024

Çocukluğunuza dair özlediğiniz her şey var!

Çocukluğunuza dair özlediğiniz her şey var!

Yoğun çalışan büyükşehir insanının geçmişin sıcak mahalle hayatına duyduğu özlem butik projelere olan talebi artırdı. Mahalle-sokak konseptiyle tasarlanan projeler, sizlere çocukluğunuza dair özlem duyduğunuz herşeyi bugünün konforuyla sunuyor…



Türk halkının komşuluk ilişkilerine verdiği önem kuşkusuz çok büyük. Birçoğumuz ihtiyaç duyduğumuzda kapısını çalabileceğimiz güvenilir bir komşunun varlığını hiçbir şeye değişmeyiz. Belkide bu nedenle binlerce konuttan oluşan ama kalabalık içinde yalnızlık yaşanan rezidanslardan kaçıp butik projeleri tercih ediyoruz. Çocuklarımızın kendi çocukluğumuzdaki gibi ayağı toprağa değerek, komşu çocuklarıyla kumdan kaleler yaparak büyümesini istiyoruz… Büyükşehirde yaşayan birçok insanın özlem duyduğu trafikten, gürültüden uzak, sessiz ve sakin bu butik yaşam artık gerçek oluyor. İnşaat geliştiricileri şehrin farklı yerlerinde sizler için sadece ev değil adeta huzur inşa ediyor. 


Çocukluğunuza dair özlediğiniz her şey var!


İstanbul’da bir Ege kasabası

Eviya Gayrimenkul tarafından aklı Ege’de kalanlar için tasarlanan Ege Boyu projesi, tıpkı Ege’de bir kasabayı andırıyor. Sancaktepe’de hayata geçirilen projede, toplam 644 konut yer alıyor. Cumbalı taş evleri, lavanta kokulu geniş balkonları, Ege çarşısı ve zengin sosyal yaşam alanlarıyla dikkat çeken Ege Boyu, ev sahiplerine Ege keyfini sadece yazları değil 365 gün yaşatmayı vaat ediyor. Ege’nin mimarisi ve peyzajından ilham alınarak tasarlanan Ege Boyu’nda tüm proje ve meydanların etrafını dolaşan tam bin 20 metre uzunluğunda da bir bisiklet yolu bulunuyor. Alışılmış site yerleşim mantığının dışına çıkarak birbirini tekrar eden binalar yerine farklı blok tiplerinin farklı meydan ve sokaklarda toplandığı, insanın keşfetme duygusunu harekete geçirecek bir yerleşim ve doku oluşturuyor. Projede daireler 150 bin 696 TL’den satışa sunuluyor. 


Çocukluğunuza dair özlediğiniz her şey var!


Sıcacık ve samimi bir sokak

Akşan Yapı tarafından İzmir’de hayata geçirilen 35. Sokak projesi, özlemini duyduğunuz sokak kültürünü yeniden canlandırıyor. Sıcak ve samimi bir sokakta yaşam fırsatı sunan projede, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Dairelerin 180 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede, toplam 257 konut yer alıyor. 95 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan 35. Sokak’ta yarı olimpik açık ve kapalı yüzme havuzu, spa, yürüyüş parkurları, tenis kortu, türk hamamu, sauna, fitness center, kütüphane, kreş, otopark ve 24 saat güvenlik hizmetleri yer alıyor.


Çocukluğunuza dair özlediğiniz her şey var!


6 farklı mahalleden oluşuyor

6 farklı mahalle olarak tasarlanan Gölpark projesi, Neo Yapı güvencesiyle inşa ediliyor. Bolluca’da 450 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede, Limon Dalı, Sakızlık, Vişnelik, Nar Çiçeği, Kiraz Dalı ve Cevizlik mahallelerinde oluşuyor. Projenin sosyal alanları arasında meydan, dükkanlar, spor tesisi, oyun parkı ve enfes bir göl etrafında yürüyüş yolları bulunuyor. Projede konutlar 950 bin TL ile 1 milyon 750 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Çocukluğunuza dair özlediğiniz her şey var!


Geçmişe dair herşey var

Sur Yapı tarafından Çekmeköy’de hayata geçirilen Mahalle İstanbul, sizlere yeşillikler içinde ferah bir yaşam ve dostlarınızla el ele kocaman bir aile olma fırsatı sunuyor. Sıcacık bir yaşamın kapılarını aralayan Mahalle İstanbul,  6 ve 9 katlı 2 blokta 246 konuttan oluşuyor. 1+1’den 5+1’e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu projede, daireler 280 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Mahalle İstanbul’da, yüzme havuzu, mini basketbol sahası, çocuk oyun alanları, fitness salonu, sauna, cafe var, yürüyüş ve koşu parkurları, 24 saat güvenlik imkanları bulunuyor.


Çocukluğunuza dair özlediğiniz her şey var!


Aynı mahallede yaşamanın huzurlu birlikteliği

Gap İnşaat imzası ile 108 metrekare alan üzerinde inşa edilen Şehrizar Konakları, Boğaziçi Köprüsü’nün yanı başında aynı mahallede huzur ve güven içinde yaşamanın hayalini kuran sakinlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Üsküdar Altunizade’de, havası ve manzarasını Boğaziçi’nden alan, Çamlıca Tepesi’ne komşu Şehrizar Konakları, Boğaziçi Köprüsü ve bağlantı yollarına yakınlığı ile öne çıkıyor.  Şehrin merkezinde yer alan proje, aynı zamanda doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sunuyor. 208 konuttan oluşan Şehrizar Konakları’nda 3+1, 4+1, 5+1, 6+1, 7+1, 8+1 ve 9+1 konut tipleri yer alıyor. Haziran 2013’te teslim edilmesi planlanan projede, daireler 1 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Şehrizar Konakları’nda fitness center, yüzme havuzu, Türk hamamı, güvenlik hizmeti ve sauna bulunuyor.


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön