04 / 05 / 2024

Vodafone'un online alışveriş platformu ‘Her Şey Yanımda’da ilk alışverişe 50 TL indirim fırsatı

Vodafone'un online alışveriş platformu ‘Her Şey Yanımda’da ilk alışverişe 50 TL indirim fırsatı

GSM operatörü Vodafone güvencesiyle alışveriş yapabileceğiniz yeni bir e-ticaret platformu var artık:  ‘Her Şey Yanımda’… ‘Her Şey Yanımda’ ile elektronikten modaya, kozmetikten kişisel bakıma milyonlarca üründe kişiye özel kampanyalarla ayrıcalıklı alışveriş fırsatı sunuluyor.



Vodafone’un ‘Her Şey Yanımda’ uygulamasından yapacağınız ilk alışverişte ‘Merhaba50’ kodunu kullananlara 150 TL’lik ilk siparişte 50 Türk Lirası tutarında indirim fırsatı var. ‘Her Şey Yanımda’dan alışveriş yapan Vodafone kullanıcıları ayrıca hediye internet paketleri de kazanıyor.

Vodafone güvencesiyle alışveriş yapabileceğiniz yeni alışveriş platformu ‘Her Şey Yanımda’da kişiye özel kampanyalar her gün yenileniyor. Kişiye özel kampanyalarla ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi fırsatı sunan ve Vodafone Yanımda uygulamasından erişilebilen ‘Her Şey Yanımda’ya Vodafone kullanıcısı olsun olmasın herkes ulaşabiliyor.  

Vodafone Yanımda uygulamasını App Store, Google Play ve Apple Gallery üzerinden ücretsiz indirebilir ve hangi operatör olduğu farketmeksizin üye olabilirsiniz.


Geri Dön