23 / 05 / 2024

Vodafone'un online alışveriş platformu ‘Her Şey Yanımda’da ilk alışverişe 50 TL indirim fırsatı

Vodafone'un online alışveriş platformu ‘Her Şey Yanımda’da ilk alışverişe 50 TL indirim fırsatı

GSM operatörü Vodafone güvencesiyle alışveriş yapabileceğiniz yeni bir e-ticaret platformu var artık:  ‘Her Şey Yanımda’… ‘Her Şey Yanımda’ ile elektronikten modaya, kozmetikten kişisel bakıma milyonlarca üründe kişiye özel kampanyalarla ayrıcalıklı alışveriş fırsatı sunuluyor.



İLK SİPARİŞE 50 TL İNDİRİM FIRSATI

Elektronikten kozmetiğe çok farklı kategorilerde 2 milyondan fazla ürün seçeneği ile dikkat çeken Vodafone ‘Her Şey Yanımda’ uygulamasından yapacağınız ilk alışverişinizde ‘Merhaba İndirimi’ fırsatına da sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şey çok basit; 150 TL’lik ilk alışverişinizde ‘Merhaba50’ indirim kodunu kullanmanız yeterli… ‘Her Şey Yanımda’da ilk 150 TL’lik alışverişinizde 50 TL indirim kazanacaksınız. Bu arada Vodafone ‘Her Şey Yanımda’ uygulamasındaki kampanyadan her kullanıcı sadece bir kez yararlanabilecek. 

Vodafone un online alışveriş platformu ‘Her Şey Yanımda’da ilk alışverişe 50 TL indirim fırsatı

Vodafone ‘Her Şey Yanımda’dan faydalanmak için Vodafone kullanıcısı olmaya gerek yok dedik ama Vodafone kullanıcılarına özel ayrıcalıklar da yok değil. 

VODAFONELULAR ALIŞVERİŞ YAPTIKÇA GB KAZANACAK

Vodafone ‘Her Şey Yanımda’ online alışveriş platformundan alışveriş yapan Vodafone aboneleri ilk siparişlerinde 15 GB, her alışverişlerinde de 5 GB internet hediyesi kazanıyor. 

Vodafone kullanıcılarının ‘Her Şey Yanımda’dan alışveriş yaptıkça kazandıkları hediye internet paketleri sadece Vodafone bireysel aboneleri için geçerli… Vodafone kullanıcılarının kazandığı hediye internet paketleri haftalıktır. Yani bir kullanıcı her hafta en fazla 2 kez, ayda da 8 kez internet paketi kazanabiliyor.

Ayrıntılar için TIKLAYIN http://www.vodafone.com.tr/


Editör Notu: Bu haber 13 Eylül 2022 tarihinde saat 00.40'de yazıldı. An itibariyla dolar kuru 18 lira 22 kuruş, euro 18 lira 45 kuruş, altının gramı ise 1.026 lira değerindedir. 

https://emlakkulisi.com.tr/iste-100-metrekare-evde-odenecek-dogal-gaz-faturasi/722613

https://emlakkulisi.com.tr/binlerce-sozlesmeli-calisanin-kadro-mesaisinde-son-durum-iste-detaylar/723191

https://emlakkulisi.com.tr/tarim-kredi-market-beslenme-cantalarini-dolduracak-fiyatlar-da-okul-indirimi-12-eylul-2022-fiyat-listesi/723160


Geri Dön