06 / 05 / 2024

Trendyol'da Axess ile ilk alışverişe 50 TL indirim fırsatını kaçırmayın

Trendyol'da Axess ile ilk alışverişe 50 TL indirim fırsatını kaçırmayın

Eylül ayının başlamasıyla birlikte kampanyalar da hız kazandı. Markalar birbiri ardına kampanyalar düzenlemeye başladı. Trendyol'da Axess kredi kartı ile alışveriş yapanlara özel kampanya başlattı.



 Kampanya 1 Eylül’de başlayacak, 15 Eylül’e kadar devam edecek.  1-15 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında 750 TL ve üzeri ilk alışverişe anında 50 TL indirim fırsatı verilecek.  Peki kampanyaya katılım şartları neler? İşte çok merak edilen bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

Trendyol da Axess ile ilk alışverişe 50 TL indirim fırsatını kaçırmayın
Yaz ayları sona erdi, sonbahar başladı. Eylül ayının başlamasıyla birlikte de kampanyalar ardı ardına gelmeye başladı. Hız kazanan kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Kampanya yapan online satış sitelerinden biri de Trendyol oldu. Trendyol’da 1 Eylül -15 Eylül tarihleri arasında yapılacak 750 TL ve üzeri ilk alışverişe anında 50 TL indirim fırsatı verilecek.

Kampanyaya dahil olan kartlar; Axess, Wings, Free, Akbank Kart, ticari kartlar ile bu kartlara bağlı sanal kartlar ve ek kartlar olarak belirtildi.
 


Geri Dön