10 / 05 / 2024

Akbank'lı olmak  fırsat indirimini de beraberinde getiriyor! Alışverişlerinizde 500 TL indirim fırsatını kaçırmayın!

Akbank'lı olmak  fırsat indirimini de beraberinde getiriyor! Alışverişlerinizde 500 TL indirim fırsatını kaçırmayın!

Teknosa – Akbank işbirliği sonucu 2.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 500 TL indirim kampanyası müşteri olacakların hizmetine sunuldu.



 Akbank lı olmak  fırsat indirimini de beraberinde getiriyor! Alışverişlerinizde 500 TL indirim fırsatını kaçırmayın!
Kampanya kapsamında Akbank, 1008TEKNOSA500 davet kodu ile Akbank Mobil’den ilk kez Akbanklı olan müşterilere elde edecekleri indirim kodlarıyla Teknosa.com ve Teknosa Mağazaları’ndan sepetlerine ekleyecekleri ürünlerin 2.000TL  'yi bulması sonucu 500TL indirim kazanacağını duyurdu.

KAMPANYANIN ÖZELLİKLERİ

  • Bu kampanyadan Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilir.
  • Kampanya hakkı sadece bir defadır.
  • Kampanyadan “1008TEKNOSA500 “ davet koduyla ilk kez Mobil üzerinden Akbanklı olan herkes faydalanabilir.

AKBANKLI OLMAK İÇİN İZLENECEK YOL HARİTASI

  • Kampanyadan yararlanabilmek için telefona Akbank Mobil uygulamasını indirmek, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklamak ve davet kodu alanına “1008TEKNOSA500 “ kodunu yazarak ilerlenip müşteri olunması önemlidir. 
  • Kampanya kapsamında indirim için hak kazanıldığında Teknosa indirim kodu, müşterinin “1008TEKNOSA500 ” davet kodu ile Akbanklı olma süreci bittikten sonra SMS ile müşteriye gönderilecektir.
  • İndirim kodlarının kullanılması için müşterinin aktifleştirilmesi gerekmektedir. Aktifleştirme işlemi için TKNS boşluk kazanılan kodun 7889’a SMS gönderilmesiyle hak kullanılabilir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için Teknosa.com’da hesabına giriş yapmasıyla birlikte sepet adımına giderek ilgili kampanyanın seçilir. Sonrasında indirim otomatik olarak uygulanacaktır.
  • Teknosa Mağazalarında kod aktifleştirildikten sonra kasada cep telefonu söylenerek indirimden yararlanılabilir.
  • Kodlar müşteriye özel olup, bir defaya mahsus kullanılabilir.
  • Müşterinin 500 TL'ye varan İndirimden faydalabilmesi  için sepette Apple, Monster, Dyson, markalı ürünler, Sony PlayStation 5 Oyun Konsolu, Microsoft Xbox Series X&Series S Oyun Konsolu, Airfryerlar, SSD, HDD ve Dijital Kartlar olmamasına dikkat edilmelidir.
  • Kampanya teknosa.com üzerinde satıcısı Teknosa olan ürünlerde geçerlidir.

Peki bu indirimli kod ne zamana kadar geçerli?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön