03 / 05 / 2024

Akbank CarrefourSA'dan alışveriş yapana 200 TL indirim veriyor!

Akbank CarrefourSA'dan alışveriş yapana 200 TL indirim veriyor!

Akbank, CarrefourSA harcamalarınızda 200 TL indirim fırsatı sunuyor. "1010CARREFOURSA200" davet koduyla mobil uygulamadan Akbank müşterisi olabilirsiniz. Bu sayede 200 TL ve üzeri CarrefourSA alışverişlerinizde 200 TL indirim kazanabilirsiniz.



Bu fırsatı kaçırmamak için hemen Akbank mobil uygulamasına giriş yapın ve davet kodunu kullanarak müşteri olun. Yapacağınız alışverişlerde büyük indirimler sizleri bekliyor.

Müşteriler, kampanya kapsamında bir kodu sadece bir defa kullanabilirler. Alışveriş sırasında kasalarda ayrıca bir kod kullanımına gerek yoktur. Kampanya kapsamında kazanılan indirim kodu, müşterinin "1010CARREFOURSA200" davet koduyla Akbank'ı olma süreci tamamlandıktan sonra Akbank tarafından SMS ile müşteriye gönderilecektir.

Akbank CarrefourSA dan alışveriş yapana 200 TL indirim veriyor!

Kampanya katılım koşulları

  • CarrefourSA ve Akbank iş birliğiyle düzenlenen kampanya, 20 Mart ile 20 Nisan 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
  •  Kampanyaya katılmak için müşterilerin aktif bir Bireysel CarrefourSA Kart'ına sahip olmaları gerekmektedir.
  • Kampanya dahilinde, "1010CARREFOURSA200" davet koduyla mobil üzerinden Akbank'ı olma süreci tamamlanan müşterilere, 200 TL ve üzeri CarrefourSA alışverişlerinde kullanmak üzere 200 TL indirim kodu verilecektir.
  • Bireysel CarrefourSA Kart sahibi olmaları ve kampanya koduyla kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
  • Kampanya koşullarına uygun olarak yapılan alışverişlerde indirim tutarı karşılığında para iadesi yapılmaz. Ayrıca, kampanya ile ilgili iptal veya iade durumlarında tekrar kampanyadan yararlanılamaz.
  • Kampanya koşulları ile ilgili her türlü soru ve talep, Akbank A.Ş. ve CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. kayıtları esas alınarak çözümlenecektir.
  • Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez ve Akbank T.A.Ş. ile CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş., kampanyayı durdurma, sonlandırma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutarlar.
  •  Kampanya dahilinde alınan alkollü içecek, tütün mamulleri, şans oyunları, hediye kart ve kuyum alışverişleri ile GSM TL ve E-PİN yüklemeleri, kampanya tutarından düşülmeyecektir.
  • Müşterilerin, CarrefourSA Online Market uygulaması ve www.carrefoursakart.com'dan yapacakları alışverişler de kampanyaya dahil değildir.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön