20 / 05 / 2024

Akbank CarrefourSA'dan alışveriş yapana 200 TL indirim veriyor!

Akbank CarrefourSA'dan alışveriş yapana 200 TL indirim veriyor!

Akbank, CarrefourSA harcamalarınızda 200 TL indirim fırsatı sunuyor. "1010CARREFOURSA200" davet koduyla mobil uygulamadan Akbank müşterisi olabilirsiniz. Bu sayede 200 TL ve üzeri CarrefourSA alışverişlerinizde 200 TL indirim kazanabilirsiniz.



Akbank CarrefourSA dan alışveriş yapana 200 TL indirim veriyor!

Kampanya süresi

Kampanya kapsamında müşteriler, 20 Mart- 20 Nisan 2023 tarihleri arasında yapacakları 200 TL ve üzeri CarrefourSA alışverişlerinde 200 TL indirim kazanacaklardır.

30 Nisan 2023 tarih ve saat 23:59'da indirim kodunun kullanım süresi bitecektir. Ayrıca kampanya, başka bir kampanya ile birleştirilemez ve indirim tutarı karşılığında para iadesi yapılmaz. İptal ve iade durumlarında kampanyadan tekrar yararlanılamayacaktır.

5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve bir banka daha...

4 bankada peş peşe nefes kesen son dakika fırtınası! Akbank, Yapıkredi, İş Bankası ve Denizbank açıkladı! Sakın kaçırma!

Bankalarda maaş promosyonu yarışı başladı! Hangi banka kaç TL promosyon veriyor? Garanti, ING, Ziraat, Akbank...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön