03 / 05 / 2024

Ramazan'da Yemek Sepetinden vereceğiniz alışverişin 200 TL'si Akbank'tan! Bu fırsat kaçmaz!

Ramazan'da Yemek Sepetinden vereceğiniz alışverişin 200 TL'si Akbank'tan! Bu fırsat kaçmaz!

Akbank, yeni müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Akbank Mobil uygulaması üzerinden Akbank hesabı açanlar, "1014YEMEK200" davet kodunu kullanarak Yemek sepeti restoranlarından 200 TL değerinde indirim kazanıyorlar.



Kampanyadan faydalanmak isteyenler, hemen Akbank Mobil uygulamasını indirerek "1014YEMEK200" davet kodunu kullanarak Akbank hesabı açabilirler. Bu sayede Yemek sepeti restoranlarından yapacakları alışverişlerde 200 TL'ye kadar indirim fırsatını yakalayabilirler.

Akbank Mobil uygulamasını kullanarak hızlı ve güvenli bir şekilde hesap açabilir, diğer bankacılık işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Kampanya detayları için Akbank resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Ramazan da Yemek Sepetinden vereceğiniz alışverişin 200 TL si Akbank tan! Bu fırsat kaçmaz!

Kampanya koşulları

  • Kampanya yalnızca Yemek sepeti restoran/yemek sekmesinde geçerli olmakta.
  • Yemek sepeti kuponları toplam sipariş tutarında indirim sağlamakta, online kredi kartı ve debit kart ödemelerinde geçerlidir.
  • Kazanılan 200 TL değerindeki indirim kuponu, minimum 200 TL'lik harcamalarda geçerlidir.
  • Kampanyadan yararlanmak için, mobil üzerinden Akbanklı olmak ve kampanya kodunu kullanmak gerekiyor. Bunun için, Akbank Mobil uygulamasını indirip, "müşteri olmak istiyorum" butonuna tıkladıktan sonra, "1014YEMEK200" kodunu girerek müşteri olmak gerekiyor.
  • Kazanılan 200 TL değerindeki Yemek sepeti indirim kuponu, müşterinin Akbank'ı olma süreci tamamlandıktan sonra Akbank tarafından SMS ile gönderilecektir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan indirim kuponu, 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra kullanılamaz.
  • Kampanya sadece "1014YEMEK200" davet kodu ile yapılan Akbank Mobil başvuruları için geçerlidir.
  •  Müşteriler kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir. İndirim kodu tek kullanımlıktır ve başka bir kampanya ile birleştirilemez.
  • İptal edilen siparişler için kupon kodu tekrar kullanılabilir.

Akbank Mobil uygulaması ile hesap açarak, kolay ve güvenli bir şekilde bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kampanya detayları için Akbank resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön