27 / 04 / 2024

Vestel NFK64112 No-Frost Buzdolabı alana seçili 4’lü ürünlerde 7.500 TL indirim!

Vestel NFK64112 No-Frost Buzdolabı alana seçili 4’lü ürünlerde 7.500 TL indirim!

Vestel’den buzdolabı almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Vestel, NFK64112 EKX GI PRO WIFI 588 Lt No-Frost Buzdolabı alana seçili 4’lü ürün alınlarında 7.500 TL indirim sağlayacağını açıkladı.



Gıda ürünlerini bozulmadan uzun süre taze bir şekilde saklayan buzdolapları, uzun yıllardır evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alıyor. Bu kapsamda, yeni evlenecek çiftlerin ve evindeki beyaz eşyaları yenilemek isteyenlerin ilk aldıkları beyaz eşya ürünleri arasında genellikle buzdolabı yer alıyor. Vestel de bu kapsamda yeni evlenecek çiftler ve evindeki beyaz eşyaları yenilemek isteyenler için Vestel NFK64112 EKX GI PRO WIFI 588 Lt No-Frost Buzdolabı’nı satışa çıkardı. Aynı zamanda seçili 4’lü ürün alımlarında da 7.500 TL indirim uygulayacağını açıkladı.

Vestel NFK64112 No-Frost Buzdolabı alana seçili 4’lü ürünlerde 7.500 TL indirim!

ÇOK YÖNLÜ SOĞUTMA SİSTEMİ

Gıda ürünü alışverişine yeni çıktınız ve damak zevkinize hitap eden bir dolu gıda ürünüyle eve döndünüz. Peki, buzdolabına gıda ürünlerini yerleştirirken hangi yiyeceklerden vazgeçebilirsiniz? Böyle bir şey elbette olamaz değil mi? Ama mevcut buzdolabınız, sadece tek bir yerden hava üflediği için özellikle de tüm raflar dolu olduğu zaman soğukluğu her bölgeye dağıtımı eşit bir şekilde gerçekleştirmiyor olabilir. Bu durumda ise belli raflarda yer alan yiyecekler muhafaza edilirken diğer raflardaki gıda ürünleri anında bozulmaya başlar. Vestel no - frost buzdolaplarında yer alan çok yönlü soğutma sistemi, her rafa ayrı ayrı hava üflenmesine imkân vererek buzdolabınızın her bölgesini eşit bir şekilde soğutuyor. Böylece no – frost buzdolabınız tamamen dolu olduğunda bile ürünleriniz ilk günkü gibi taze kalıyor.

Peki, Vestel NFK64112 EKX GI PRO WIFI 588 Lt No-Frost Buzdolabı’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön