30 / 04 / 2024

Vestel'den solo fırın alanlara 500 TL'lik A101 hediye çeki fırsatı! 26 Mart 2023 fiyat listesi

 Vestel'den solo fırın alanlara 500 TL'lik A101 hediye çeki fırsatı! 26 Mart 2023 fiyat listesi

Ramazan ayı boyunca Vestel'den seçili solo fırın alanlara 500 TL tutarında A101 hediye çeki verilecek. İşte kampanya detayları..




Söz konusu kampanya stoklarla sınırlı olurken kampanyanın geçerlilik süresi  30 Nisan'a kadardır. 500 TL tutarında A101 hediye çeki kampanyası Vestel solo fırınlarda geçerlidir. Ürün alındıktan sonra Vestel tarafından gönderilen SMS'te yer alan katılım kodu ile vestel.com.tr üzerinden başvuru formunu dolduran tüketiciler, kampanyadan yararlanabilirler. 

  Vestel den solo fırın alanlara 500 TL lik A101 hediye çeki fırsatı! 26 Mart 2023 fiyat listesi

Kolay Çıkarılabilir İç Cam

Vestel solo fırının, sadece birkaç basit hareketle fırın kapısında yer alan iç camı kolayca çıkarabilir, zahmetsizce temizleyip aynı kolaylıkla yerine yerleştirilebilir. Bu özellik mutfaklarda hijyen ve konforu sağlar.

Özel Low-e Kaplamalı İç cam

Solo fırınların tasarımında kullanılan Özel Low-e kaplamalı iç cam sayesinde, hem fırınınızın ısı kaybı azalır hem de fırınınızın dış camının ısınması engellenerek olası kazaların önüne geçilir.

Börek Yapma Fonksiyonu

Hem ocak hemde fırın olarak kullanılan cihazın börek yapma özelliği sayesinde artık evinizde kendi böreğinizi yapabilirsiniz. Dışı kıtır kıtır ve içi yumuşacık lezzetli mi lezzetli börekler için fırınınız size en uygun sıcaklığı yaratır.

Yoğurt Yapma Fonksiyonu

Yoğurt yapma fonksiyonuna sahip cihaz ile evinizde kendi yoğurdunuzu yapabilirsiniz. Bu fonksiyonda fırınınız yoğurdu mayalamak için en uygun sıcaklığa gelerek size hizmet eder.

Peki söz konusu kampanyaya dahil olan ürünler neler, fiyatları ne kadar? 


Geri Dön