04 / 05 / 2024

Renault Zoe-E Tech'te 50 bin TL'ye 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatı! 8 Mart 2023 fiyat listesi...

Renault Zoe-E Tech'te 50 bin TL'ye 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatı! 8 Mart 2023 fiyat listesi...

Renault’nun sevilen elektrikli otomobil modeli Renault Zoe-E Tech'te kaçırılmayacak 0.99 faiz fırsatı başladı. Peki Renault Koleos Mart fiyatları kaç TL? 8 Mart 2023 fiyat listesi...



Otomotiv devleri arasında en sevilenlerden olan Renault, bu ay için geçerli olan dev kampanyasını resmen duyurdu. Renault'tan gelen bilgilere göre; Renault Zoe-E Tech'te 50 bin TL'ye 12 ay yüzde 0.99 faiz fırsatı sunulacak. 

Renault Finans, tüm Renault modellerini kullanan bireysel müşterilerine krediyi bireysel alışverişlerinde kullanmaları halinde geçerli bir finansman kampanyası sunmaktadır. Kampanyaya göre 50.000 TL kredi kullanıldığında 12 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranı ile aylık ödeme tutarı 4.509 TL'dir. Ancak, araç için ayrıca peşinat ödemesi yapılması gerekmektedir. Finansman kampanyaları Renault Finans'ın şartlarına bağlıdır ve farklı finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri, kredi bedeline dahil edilmemektedir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişkenlik göstermektedir.

Zoe-E Tech, WLTP döngüsünde 395 kilometreye kadar menzil sunan ve hızlı şarj istasyonunda yalnızca 30 dakikada 150 kilometre menzil sağlayabilen bir araçtır. Yakıt ikmali süresi yalnızca yüzde 1,5 olan Zoe-E Tech, rakiplerinden geride kalmaz. Ancak halka açık şarj istasyonlarında bu süre 120 km/s hıza düşebilir.

Renault’un elektrikli otomobili Zoe-E Tech in fiyatına bakmadan geçmeyin. İşte 18 Eylül 2022 güncel fiyat listesiZoe-E Tech, 80 kW (108 hp) elektrik motoruyla sorunsuz ve dinamik bir sürüş deneyimi sunar. Mod B, trafik yoğunluğunun düşük olduğu şehir ve bölge yollarında sürüşü kolaylaştırır ve rejeneratif frenleme sırasında aküyü şarj eder. Yüzde 100 elektrikli tasarımı, tam LED farları ve ön ızgarasıyla dikkat çeken Zoe-E Tech, göz kamaştırıcı bir görünüme sahiptir.

Ergonomik iç mekanları, geri dönüştürülmüş döşemeleri ve konforlu koltuklarıyla Zoe-E Tech, çevre dostu ve şık bir kabin sunar. Yüzde 100 geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış olan kabin, konfor ve çevre korumayı bir araya getirerek sürüş keyfinizi en üst seviyeye çıkarır.

Zoe-E Tech, Bluetooth üzerinden güvenli aramalara izin veren 7 inç Easy-Link multimedya sistemine sahiptir. Ayrıca Android Auto ve Apple CarPlay uyumluluğu sayesinde telefon uygulamalarını araç ekranında kullanmanız mümkündür.

Peki, elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech fiyatları ne kadar? Elektrikli otomobil Renault Zoe-E Tech kaç TL? 8 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön