02 / 07 / 2024

Çok al hesaplı al kampanyası başladı! 1 kg ayçiçek yağı ikili alımda 29 TL'ye düşüyor!

Çok al hesaplı al kampanyası başladı! 1 kg ayçiçek yağı ikili alımda 29 TL'ye düşüyor!

Migros Market haftanın indirim kampanyasını duyurdu. "Çok Al, Hesaplı Al" kampanyası kapsamında 5 adet ürün indirime girdi.



Son zamanlarda dolar kurundaki yükseliş gıda ürünlerinin artmasına neden oldu. Bu kapsamda uygun ve ucuz alışveriş yapmak isteyen tüketiciler marketlerin kampanyalarını araştırıyor.

Her hafta farklı kampanyalar düzenleyen Migros bu hafta da yeni indirimlerini duyurdu. Kampanyaya ilişkin açıklama yapan zincir market 6-14 Haziran 2023 tarihleri arasında Money Kart ya da Money Bonus ile yapılan alışverişlerde seçili ürünlerde 2'li alımlarda Migros Sanal Market'e özel kampanyalar uygulanacağını duyurdu.

İndirimlerin sepette düşeceği ifade edilen açıklamada ürün stoklarının anlık değişkenlik göstermesi nedeniyle siparişinizde tedarik edilemeyen ürünlerin bulunabileceğine dikkat çekildi.

Bu durumunda ise kampanya şartlarını sağladığınız ölçüde indirimden faydalanabileceğiniz aktarıldı. 

Migros Market haftanın indirim kampanyasını duyurdu. "Çok Al, Hesaplı Al" kampanyası kapsamında 5 adet ürün indirime girdi. Çok al hesaplı al kampanyası başladı! 1 kg ayçiçek yağı ikili alımda 29 TL'ye düşüyor! İşte o ürünler ve fiyat listesi...


Geri Dön