18 / 05 / 2024

Coldwell Banker, çayyolu'nda hizmet vermeye başladı!

Coldwell Banker, çayyolu'nda hizmet vermeye başladı!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, İstanbul 'dan sonra Ankara 'da Franchise sayısını arttırmaya devam ediyor.  Ankara 'da açılan Coldwell Banker Golden Ofisi, çayyolu 'nda hizmet vermeye büyük bir hızla başladı...



Coldwell Banker 'ın en yeni ofislerinden biri olan ve  Ankara  'da açılan Coldwell Banker Golden Ofisi, çayyolu 'nda hizmet vermeye büyük bir hızla başladı. Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, İstanbul 'dan sonra Ankara 'da Franchise sayısını arttırmaya devam ediyor.

çayyolu 'da hizmet vermeye başlayan Coldwell Banker Golden Ofisi, alıcı ve satıcılar için Coldwell Banker 'ın yüzyılı aşkın gayrimenkul danışmanlığı tecrübesini aktarmak için kolları sıvadı.   Coldwell Banker Golden Broker 'ı Okan Ersan, “Franchise seçimi yapmadan önce Coldwell Banker 'ı detaylı araştırdık. Coldwell Banker 'ın dünyadaki başarıları ve son dönemde Türkiye 'de gösterdiği ivme bize güven verdi. Gerek markanın imajı gerekse de   vizyonel bakış açısı birlikte bu işi yapmaya karar vermemizde etkili oldu. ” dedi. Ersan ayrıca; Coldwell Banker markasının tecrübesini Ankara 'ya taşıyacak olmaktan son derece memnun olduklarını ve Ankara 'da gayrimenkul alanında çok iddialı olduklarının da altını çizdi.

 


Geri Dön