29 / 04 / 2024

Conatus Villaları Existence fiyat!

Conatus Villaları Existence fiyat!

Firma: Ekol Sağlık Grubu

Proje: Conatus Villaları Existence

Conatus Villaları Existence fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Conatus Villaları Existence fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Ekol Sağlık Grubu, Çeşme'de hayata geçirilen  Conatus Villaları Existence  projesinde yer alan villalar satışa çıktı. Projedeki villaların teslimi Haziran 2022'de gerçekleşecek. Projede 9 adet villa yer alıyor. 5 adet villanın da kaba inşaatı başladı. Proje 600 metrekare yaşamsal alana sahip.

Conatus Villaları Existence fiyat!

Conatus Villaları Existence bilgisi haberimizde yer alıyor. Conatus Villaları Existence fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Projede her villaya özel havuz ve otopark yer alıyor. Proje içerisinde çocuklar için oyun alanları da yer alacak. Her villa akıllı ev teknolojisi ile donatıldı. Çeşme'ye 15 dakika uzaklıkta bulunan  Conatus Villaları Existence, Ilıca ve Ildır arasındaki sahilde yükseliyor. Projede yer alan tüm villalar deniz manzaralı.

Conatus Villaları Existence fiyat!

Conatus Villaları Existence fiyat!

6+1 ve 7+1 villaların yer aldığı projede villa fiyatları 8 milyon ila 10 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Peşin ödemelerde kişiye özel indirim bulunuyor. Ek olarak yüzde 20 peşin ödemede, yüzde 50'si Mart'ta geri kalan ödeme de teslimde yapılıyor.

https://conatusvillas.com/


projeye sor



Geri Dön