05 / 07 / 2024

Conatus Villas Existence projesinde hemen teslim fırsatı!

Conatus Villas Existence projesinde hemen teslim fırsatı!

Ekol Sağlık Grubu tarafından İzmir'in Çeşme ilçesinde inşa edilen Conatus Villas Existence projesinde hemen teslim fırsatı sunuluyor. İşte Conatus Villas Existence fiyat bilgisi ve proje detayları...



Peki Conatus Villas Existence projesinde yer aln villaların fiyatları ne kadar? Conatus Villas Existence projesi için kredi kullanılabiliyor mu? İşte Conatus Villas Existence projesi detayları ve Conatus Villas Existence fiyatları...

Conatus Villas Existence detayları

Verilen detaylara göre, toplam 9 adet villanın bulunduğu Conatus Villas Existence projesi Çeşme'nin en gözde sahilleri arasında yer alan Germiyan Sahilinde bulunuyor.  Conatus Villas Existence peojesindeki her bir villa yaklaşık olarak 650 metrekare müstakil tapu üzerine olup 190 metrekare de yaşam alanına sahip.

Conatus Villas Existence projesinde hemen teslim fırsatı!

Her bir villanın özel havuzu, geniş bahçe alanları ve otoparkın yer aldığı projedeki tüm villalar full deniz manzarasına sahip. Her birinde yerden ısıtma sisteminin yer aldığı Conatus Villas Existence projesi yaz kış oturulabilir şekilde tasarlandı. 

Conatus Villas Existence projesinde yer alan villaların fiyatları 22 milyon TL ile 29 milyon TL arasında değişiyor. Banka kredisi de kullanılabilen projenin teslimleri hemen yapılıyor. 

Web: https:conatusvillas.com
Telefon: (0232) 398 33 33

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Time Alaçatı satışa çıktı! 84 konutluk yeni proje!

Ege Yapı Ormanyaka ön talep topluyor! Yeni proje!


Geri Dön