14 / 05 / 2024

Confetti, camilerinin zeminlerini kaplıyor!

Confetti, camilerinin zeminlerini kaplıyor!

Çelebizade markasıyla cami ve vakıf halısı üretimine başlayan Confetti, Avrupa ve Orta Asya camilerinin zeminlerini kaplıyor. Çelebizade’nin cami halıları, kalabalık alanlarda kullanıma uygun, anti bakteriyel olarak tasarlandı.



Confetti, Çelebizade markası ile cami ve vakıflar için özel tasarım halılar üretmeye başladı.  Özellikle Fransa, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelere ihracat gerçekleştiren Çelebizade halılarında, hav (tüy) bırakmayan kaliteli Yeni Zelanda yünü kullanılıyor. Alev almaz özeliğe sahip olan Çelebizade cami ve vakıf halıları, uzun ömürlü ve sağlam yapısıyla da dikkat çekiyor. 


Kalabalık alanlara uygun anti bakteriyel ve anti alerjik özellikleriyle hijyenik bir kullanım alanı oluşturan halılar, iz ve koku yapmıyor. Çelebizade cami ve vakıf halıları, diğer halılara göre daha sık dokunuyor. Cami halılarında Yeni Zelanda yünü dışında polyamid de kullanılıyor. Polyamid ham maddesine sahip olan cami halıları, çabuk kuruma ve koku yapmama özelliği ile ön plana çıkıyor. 

 

Yurt içi ve yurt dışında kısa zamanda 250 bin metrekare cami halı kaplaması gerçekleştiren Çelebizade, cami ve vakıfların zeminlerine göre özel olarak da tasarlanabiliyor. Çelebizade, Türkiye’nin farklı şehirlerinin dışında Birleşik Arap Emirlikleri, Belçika, Almanya, Fransa gibi birçok ülke için de cami halısı üretiyor.  



Geri Dön