04 / 05 / 2024

Coolest Antalya'da 18 ay 0 faiz fırsatı! 432 konutluk yeni proje!

Coolest Antalya'da 18 ay 0 faiz fırsatı! 432 konutluk yeni proje!

Coolest Antalya'da yüzde 50 peşinat ödendiğinde 18 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu projede 432 konut yer alıyor.



Peki  Arso Group Coolest Antalya'da hangi konut tipleri yer alıyor? Arso Group Coolest Antalya projesinin teslimleri ne zaman yapılacak? Coolest Antalya projesinde fiyatlar ne kadardan başlıyor? İşte Coolest Antalya projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

17 katlı olarak tasarlanan Coolest Antalya projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Coolest Antalya da 18 ay 0 faiz fırsatı! 432 konutluk yeni proje!

Arso Group Coolest Antalya projesi ne zaman teslim edilecek?

Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin brüt alanları 46 metrekare, net alanları ise 36 metrekare olarak belirtildi. Odalarda klima ve yerden ısıtma sisteminin yer aldığı Coolest Antalya projesinin teslimlerinin 2025 yılının Temmuz ayında yapılması planlanıyor.

Arso Group Coolest Antalya projesinde en düşük fiyat kaç TL?

Coolest Antalya projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 165 bin dolardan başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödediğinde 18 ay sıfır faiz imkanından yararlanabiliyor.

Yoğun iş temposundan ve metropol karmaşasından uzaklaşmak isteyenlerin radarına giren projeler arasında yer alan Coolest Antalya'da açık yüzme havuzu ve havuz çevresinde oturma, yürüyüş ve spor alanları bulunuyor.

Sosyal alanlarıyla da dikkat çeken Arso Group Coolest Antalya projesinde ayrıca sonsuzluk havuzu, otopark, sauna, fitness salonu, şok duşu, katlı otopark, lobi, buhar odası yer alıyor. 

Web: http://byarso.com
Telefon: 444 84 07

Wox Yalıkavak satışta! Bodrum'da yüzde 8 indirimle 6+2 villa fırsatı!

Semt77 Kirazlı Bahçe lansmana özel yüzde 35 indirimle satışta! Yeni proje!

Conatus Villaları Existence'te lansmana özel hemen teslim fırsatı!


Geri Dön