29 / 04 / 2024

Çorlu Belediyesi İmar Komisyonu Raporu'nu kabul etti!

Çorlu Belediyesi İmar Komisyonu Raporu'nu kabul etti!

Çorlu Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkan Vekili Hülya Perin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.



Gerçekleştirilen toplantıda sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücret tespiti görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Çorlu Belediyesi'ne ait 5 adet cenaze aracmm Tekirdağ Büyük şehir Belediyesi'ne devredilmesi oybirliğiyle kabul edildi. Buyukşehir Belediye Kanunu gereği Tekirdağ Buyükşehir Belediyesi'nin talebi doğrultusunda teknik eleman ücret kayıtlarının alınmaması oybirliğiyle kabul edildi. Önerler Mahallesi'nde bulunan dini tesis alanının Diyanet İşleri Başkanlığı Çorlu Müftülüğüne tahsisi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Kale Bölgesi l.ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanları ile Arkeolojik Sit Etkileme Geçiş Alanına ait 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama imar Planına askı suresi içerisinde yapılan itirazların görüşülmesi hususunda imar Komisyonu'na havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Plan ve Proje Müdürlüğü ile imar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama imar Planı plan notları değişikliği talebinin görüşülmesi hususunda imar Komisyonu'na havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Meclis Üyesi Fatma Gürel tarafından meclise sunulan 5 maddelik imar Komisyonu Raporu görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi. Ek gündem maddesi olarak meclise sunulan ve gündeme alınması oy birliğiyle kabul edilen Çorlu Belediyesi Aşevi'ne yapılacak bağışların nakdi bağış şeklinde de gerçekleştirilebilmesi için Çorlu Belediyesi'ne ait bir banka hesabının açılması konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. 


EK GÜNDEM GÖRÜŞÜLDÜ 

Bir diğer ek gündem maddesi olan ve gündeme alınması oy birliğiyle kabul edilen Destek Hizmetleri Mudürluğu'nun araç kiralama hizmeti alımı ihalesinin gelecek yıllara ait hizmet yüklenmeleri maddesi çerçevesinde gerçekleştirilmesi hususu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.


Devrim Gazetesi


Geri Dön