01 / 05 / 2024

Kaş Belediyesi Ekim toplantısında İmar Komisyonu'nun raporunu kabul etti!

Kaş Belediyesi Ekim toplantısında İmar Komisyonu'nun raporunu kabul etti!

KAŞ İlçe Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısında 2016 yılı bütçesi görüşüldü. Eylül ayı oturumunda İmar Komisyonu'na havale edilen kırsal alanlarda tarımsal amaçlı yapılar hakkında komisyonunun hazırladığı rapor oybirliğiyle kabul edildi.



Belediye Başkanı Halil Kocaer'in başkanlığında yapılan toplantıya, 25 üyenin tamamı katıldı. Eylül ayı oturumunda İmar Komisyonu'na havale edilen kırsal alanlarda tarımsal amaçlı yapılar hakkında komisyonunun hazırladığı rapor oybirliğiyle kabul edildi. Ardından 2016 bütçesi ve mali performans programının görüşülmesine geçildi. 2016 yılı bütçesi, görüşülmek üzere bütçe komisyonuna havale edildi. Meclis, bütçeyi karara bağlanmak için 15 Ekim'de yeniden toplanacak.


Toplantıda, Türkiye Göç İdaresi'nin talebi üzerine uygun bir alanın tahsisine de oybirliğiyle karar verildi. Kaş'a bağlı Çeşme Mahallesi'nde kurulması planlanan 1/1000 plan çerçevesindeki güneş enerji santralinin kuruluşu, incelenmek üzere imar komisyonuna havale edildi. Yine Çukurbağ ve Patara mahallerindeki numarataj, sokak ve cadde isimlerinin verilmesi de imar komisyonuna havale edildi.


Antalya Hilal



Geri Dön