21 / 05 / 2024

KAŞ İlçe Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı

KAŞ İlçe Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı

KAŞ İlçe Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısında 2016 yılı bütçesi görüşüldü. Eylül ayı oturumunda İmar Komisyonu'na havale edilen kırsal alanlarda tarımsal amaçlı yapılar hakkında komisyonunun hazırladığı rapor oybirliğiyle kabul edildi.

Kuyumcu altın fiyatları canlı! Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs 2024 altın fiyatları

17 Mayıs 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs altın fiyatları.

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

e-Belediye projesi ile 2 milyar liranın üstünde tasarruf sağlanacak!

Yeni e-Belediye sistemini duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, proje ile ilgili “2020 yılı sonuna kadar da tüm belediyelerimizin sisteme dahil olmasını planlıyoruz. Toplam 2 milyar liranın üzerinde tasarruf sağlanacak" dedi…

İnegöl'de e-belediye uygulaması ile emlak beyanı yapılabilecek!

İnegöl Belediyesi, e-belediye uygulaması ile vatandaşların kolay bir şekilde emlâk beyanında bulunmalarını sağlayacak. 

Şehitkâmil Belediye Başkanlığı'ndan satılık 3 arsa! 6,7 milyon TL'ye!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı Gaziantep Beylerbeyi ve Güvenevler'deki 3 arsa nitelikli taşınmazı ihale usulü ile satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 6 milyon 745 bin 605 TL olarak belirlendi. 

Görükle Gençlik Merkezi Eylül'e yetişecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyükşehir tarafından Görükle’ye kazandırılan ‘Gençlik Merkezi’ projesinin Eylül'e yetişeceğini söyledi.

Akdeniz Belediyesi'nde e-belediye dönemi!

Akdeniz Belediyesi, sunduğu ‘e-belediye’ hizmetleri ile vatandaşlara birçok kolaylık sağlıyor.

Amine Gülşe Mesut Özil’in Londra'daki malikanesine taşındı!

Amine Gülşe, tatili biten nişanlısı Mesut Özil’i yalnız bırakmıyor. Güzel oyuncu, Özil’in Londra’daki 144 milyon liralık malikanesine yerleşti.

Palandöken'de belediyeden satılık 10,1 milyon TL'ye arsa!

T.C. Palandöken İlçe Belediye Başkanlığından Emlak İstimlak Müdürlüğü Erzurum Palandöken'de yer alan arsaları ihale ile satışa çıkarıyor. Arsaların toplam bedeli ise 10 milyon 102 bin TL.

Gaziantep Şehitkâmil'de satılık 9 taşınmaz 18,6 milyon TL'ye!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı Taşlıca, Umut ve Batıkent Mahalleri'nde yer alan 9 taşınmazı satışa sunuyor. Taşınmazların toplam satış bedeli 18 milyon 660 bin 933 TL olarak belirtiliyor.

Mobilya'da indirim 30 Eyül'e kadar uzadı!

Maliye Bakanlığı,vergi indirimlerinin karnesini çıkardı. Mobilya'da indirim 30 Eyül'e kadar uzadı.

Mobilyada KDV indirimi 30 Eylül'e kadar devam edecek!

Mobilya sektöründe KDV’nin yüzde 8’e düşürülmesinin 30 Eylül’e kadar uzatılması, hem üreticinin hem de tüketicinin yüzünü güldürecek.

KAŞ İlçe Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı Haberi

KAŞ İlçe Belediye Meclisi ekim ayı olağan toplantısı

Belediye Başkanı Halil Kocaer'in başkanlığında yapılan toplantıya, 25 üyenin tamamı katıldı. Eylül ayı oturumunda İmar Komisyonu'na havale edilen kırsal alanlarda tarımsal amaçlı yapılar hakkında komisyonunun hazırladığı rapor oybirliğiyle kabul edildi. Ardından 2016 bütçesi ve mali performans programının görüşülmesine geçildi. 2016 yılı bütçesi, görüşülmek üzere bütçe komisyonuna havale edildi. Meclis, bütçeyi karara bağlanmak için 15 Ekim'de yeniden toplanacak.


Toplantıda, Türkiye Göç İdaresi'nin talebi üzerine uygun bir alanın tahsisine de oybirliğiyle karar verildi. Kaş'a bağlı Çeşme Mahallesi'nde kurulması planlanan 1/1000 plan çerçevesindeki güneş enerji santralinin kuruluşu, incelenmek üzere imar komisyonuna havale edildi. Yine Çukurbağ ve Patara mahallerindeki numarataj, sokak ve cadde isimlerinin verilmesi de imar komisyonuna havale edildi.


Antalya...