15 / 05 / 2024

çorlu imar raporu

çorlu imar raporu

Çorlu Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkan Vekili Hülya Perin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

İmar Yasasına Takılanlar Derneği: Meclis'e sunulan teklif güvenli binaların kayıt altına alınmasını kapsıyor!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Türkiye'nin X sosyal medya hesabından imar barışı ile ilgili bir paylaşım yapıldı ve "Sunulan kanun teklifinde Afet Risk Analiz Raporu alınarak güvenli binaların kayıt altına alınmasını, ekonomiye kazandırılmasını kapsamaktadır" denildi. İşte ayrıntılar...

Türkiye Müteahhitler Birliği: İmar affı ülke gündeminden çıkartılmalıdır

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından hazırlanan "İnşaat Sektörü Analizi Raporu"nda "Ülkenin gündeminden imar affı ve benzeri uygulamalar tümden çıkartılmalı, cezaların caydırıcı olması sağlanmalıdır" ifadesi kullanıldı.

Halk GYO Palandöken arsaları revize değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde bulunan ve tapuda 12476 ada 5-6-7-8-9 parsel olmak üzere toplam 5 parsel olarak kayıtlı bulunan Erzurum Palandöken merkezli arsalar, imar uygulaması sonrası 7 adet parsel olarak tescillendi. Arsaların revize değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO Çorlu gayrimenkulleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Kazimiye Mahallesi'nde yer alan 2490 ada 3 parselde bulunan 23 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Çorlu parselleri yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi, Kazimiye Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu görüşüldü!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı raporu yayınlandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje Gayrimenkul'ün 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 46 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili raporu kabul edildi.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 35 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 34 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar raporu onaylandı!

Türker Proje'nin arazisinin bulunduğu 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 25 Nolu İmar Komisyonu Raporu ve 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile ilgili 26 Nolu İmar Komisyonu Raporu onaylandı. 

Türker Proje'nin arazisinin imar raporu yayınlandı!

Türker Proje'nin arazisinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı, İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi Web sitesinde yayınlandı. 

SATSO heyetinin gündeminde imar var!

Sakarya 18. Meslek Komitesi, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği 'İmar Yönetmeliği Taslağı Toplantısı'nda imar raporu sundu.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul’un ÇED Raporu’na dava açacağız!

Kanal İstanbul’un ÇED Raporu’nun onaylanmasının ardından, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul’un imar planına itiraz edeceğini ve ÇED raporuna dava açacağını söyledi…

Sinpaş GYO Çorlu 2490 ada 3 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tekirdağ İli Çorlu İlçesi 2490 Ada 3 Parsel ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

çorlu imar raporu Haberi

çorlu imar raporu

Gerçekleştirilen toplantıda sözleşmeli personel çalıştırılması ve ücret tespiti görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Çorlu Belediyesi'ne ait 5 adet cenaze aracmm Tekirdağ Büyük şehir Belediyesi'ne devredilmesi oybirliğiyle kabul edildi. Buyukşehir Belediye Kanunu gereği Tekirdağ Buyükşehir Belediyesi'nin talebi doğrultusunda teknik eleman ücret kayıtlarının alınmaması oybirliğiyle kabul edildi. Önerler Mahallesi'nde bulunan dini tesis alanının Diyanet İşleri Başkanlığı Çorlu Müftülüğüne tahsisi konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Kale Bölgesi l.ve 3. Derece Arkeolojik Sit Alanları ile Arkeolojik Sit Etkileme Geçiş Alanına ait 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama imar Planına askı suresi içerisinde yapılan itirazların görüşülmesi hususunda imar Komisyonu'na havalesi oy birliğiyle kabul edildi. Plan ve Proje Müdürlüğü ile imar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama imar Planı plan notları değişikliği talebinin...