04 / 05 / 2024

Corner Life ne zaman teslim?

Corner Life ne zaman teslim?

Firma: Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat

Proje: Cornerlife Güneşli

Corner Life ne zaman teslim? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Corner Life Güneşli projesinde yüzde 25 peşinat ödemesinden sonra banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...




Keleş İnşaat ile Beyaz İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Corner Life Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli'de inşa ediliyor. Corner Life ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Güneşli Corner Life Evleri projesinde konutların ödemeleri yüzde 25 peşinattan sonra banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. Corner Life Güneşli projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.


Güneşli Corner Life Evleri satış ofisi ile 0212 445 45 23 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Corner Life Evleri Güneşli projesinde daireler 44 metrekare ile 167 metrekare arasında değişiyor.



Corner Life ne zaman teslim?


Corner Life ne zaman teslim sorusuna 2014 yılı Aralık ayı olarak cevap veriliyor. Corner Life Evleri Güneşli projesinde 21 adet ticari birim ve 221 adet konut yer alıyor.


Güneşli Corner Life Evleri projesi içerisinde fitness center, sauna, buhar odası, çocuk oyun parkı, yüzme havuzu, açık / kapalı otopark, market, spor alanları, dinlenme alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Corner Life nerede?

Corner Life adres : Mahmutbey Mah. Halkalı Cd. no:132 Bağcılar/İstanbul



Corner Life iletişim

Telefon: (0212) 445 45 23

Web Adresi: cornerlifegunesli.com


projeye sor



Geri Dön