04 / 05 / 2024

Corner Life ne zaman teslim?

Corner Life ne zaman teslim?

Firma: Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat

Proje: Cornerlife Güneşli

İçerisinde toplam 211 adet daire bulunan Corner Life ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılının Ekim ayı deniliyor. Satışların devam ettiği proje toplam 14 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor...



Konutların alanlarının  44 metrekare ile 167 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Corner Life ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Projede konutların satış süreci devam ediyor.


Corner Life Güneşli projesinde; açık-kapalı yüzme havuzu, geniş bahçe, açık-kapalı otopark, çocuk parkı, fitness, sauna, hamam, tenis kortu, basket sahası, açık spor alanı, koşu ve amfitiyatro, kapalı sinema salonu, çocuk oyun odası,vitamin bar, market, kamelyalar yer alıyor. 


14 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Corner Life ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2014 yılı deniliyor. Projede yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Corner Life ne zaman teslim?


Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortak projesi olarak hayata geçirilen Güneşli Corner Life,  21 adet ticari birim de bulunuyor. Projede daire satışlarında yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli bölgesinde inşa edilen Corner Life ne zaman teslim sorusuna Ekim 2014 cevabı veriliyor. 211 adet konutun yer aldığı projede banka kredisi kullanmak mümkün. 


Cornerlife Güneşli Residence satış ofisi:

Telefon: (0212) 445 45 23

Web Adresi: cornerlifegunesli.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön