02 / 05 / 2024

Arman Yapı Arman Life ne zaman teslim?

Arman Yapı Arman Life ne zaman teslim?

Firma: Arman Yapı

Proje: Arman Life

Arman Yapı Arman Life ne zaman teslim? sorusuna 2013 Eylül ayının ilk haftası olarak yanıt veriliyor. Arman Life Evleri Kurtköy'de 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor...




2 blok olarak inşa edilen  Arman Life  Evleri projesi  Arman Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Arman Yapı Arman Life Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik - Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. 


Arman Yapı Arman Life ne zaman teslim sorusuna cevabı haberin devamında bulabilirsiniz. Kurtköy Arman Life Evleri toplam 45 adet konuttan meydana geliyor. Arman Life Kurtköy daire seçenekleri olarak 2+1 ve 3+1 sunuluyor.


Arman Life Kurtköy'de 2+1 daire tipi 15 tane, 3+1 daire tipi 30 tane bulunuyor. Arman Life Kurtköy satılık 2+1 daire fiyatları 205 bin liradan başlıyor. Arman Yapı Arman Life fiyat listesi 3+1 dairelerde ise 225 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


2 bin 520 metrekare alanda inşa edilen Kurtköy Arman Life Evleri'nde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, spor alanları, açık - kapalı otopark alanları, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Arman Yapı Arman Life ne zaman teslim?


Arman Yapı Arman Life ne zaman teslim sorusuna 2013 Eylül ayı cevabı veriliyor. Dairelerin hazır olduğu Kurtköy Arman Life Evleri'nde anahtar teslimleri haftaya yapılıyor. Arman Life Kurtköy'de 2+1 dairelerin alanları 97 metrekare, 3+1 dairelerin alanları 123 metrekare olarak belirlendi. Arman Life Kurtköy ödemeleri kişiye özel olarak hazırlanabiliyor.


Arman Yapı Arman Life iletişim

Telefon: 0216 491 53 59

Web adresi: http://www.armanyapi.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön