17 / 05 / 2024

Arman Yapı Arman Life iletişim

Arman Yapı Arman Life iletişim

Arman Yapı Arman Life ne zaman teslim? sorusuna 2013 Eylül ayının ilk haftası olarak yanıt veriliyor. Arman Life Evleri Kurtköy'de 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor...

Armo Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armo Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arman Hasan Bakhsh ve Mohammad Alıpour ortaklığında kuruldu.

Demir Şarman kimdir? Nereli? Nerelerde çalıştı?

Anadolu Grubu, Holding A.Ş Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı Demir Şarman kimdir? Demir Şarman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demir Şarman'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Demir Şarman'nın hayatına dair merak edilenler.

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Arman Tekyürek, Sebahattin Özçelik, Serhat Başak ve Serkan Şengül ortaklığında kuruldu.

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi açıldı!

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Ateş tarafından açıldı.

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arman Çobanoğlu tarafından kuruldu.

Arman Tour Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Tour Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Fırouzı tarafından kuruldu.

Şarman Yapı Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şarman Yapı Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Şarman tarafından kuruldu. 

Arman Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arman Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Aktan Özer, Mustafa Özer ve Hatice Özer ortaklığında kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydıner İnşaat'ın acı günü! Altıngül Arman vefat etti!

Aydıner İnşaat A.Ş.'ye bağlı Ayen Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Fahrettin Amir Arman'ın annesi Altıngül Arman vefat etti.

Plt29 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plt29 Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL ile bugün Batuhan Arman Polat imzasıyla kuruldu.

Kanlıca Ahmet Rasim Paşa Yalısı’na kaçak kat mı yapıldı?

Kanlıca kıyısında bulunan ve 1898’de inşa edilen tescilli kültür varlığı Ahmet Rasim Paşa Yalısı’na kaçak kat çıkıldığı tespit edildi. Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’nin ortak olduğu dönemde Arman Tekstil’e kiralanan yalının mülkiyeti İBB'ye ait…

Ayten Alpar, Ayşe Arman'a konuştu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ayşe Arman köşesinde Ali Ağaoğlu'nun ikinci eşi olan Ayten Alpar ile röportaja yer verdi. İşte Ayten Alpar'ın açıklamaları..

Arman Yapı Arman Life iletişim Haberi

Arman Yapı Arman Life iletişim


2 blok olarak inşa edilen Arman Life Evleri projesi Arman Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Arman Yapı Arman Life Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik - Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor. 


Arman Yapı Arman Life ne zaman teslim sorusuna cevabı haberin devamında bulabilirsiniz. Kurtköy Arman Life Evleri toplam 45 adet konuttan meydana geliyor. Arman Life Kurtköy daire seçenekleri olarak 2+1 ve 3+1 sunuluyor.


Arman Life Kurtköy'de 2+1 daire tipi 15 tane, 3+1 daire tipi 30 tane bulunuyor. Arman Life Kurtköy satılık 2+1 daire fiyatları 205 bin liradan başlıyor. Arman Yapı Arman Life fiyat listesi 3+1 dairelerde ise 225 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


2 bin 520 metrekare alanda inşa edilen Kurtköy Arman Life Evleri'nde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, çocuk oyun alanları, spor...