29 / 04 / 2024

Çorum Osmancık'a şehirlerarası otobüs terminali müjdesi!

Çorum Osmancık'a şehirlerarası otobüs terminali müjdesi!

Osmancık Belediyesi, belediye araçlarının bakım, onarım ve kontrolleri için yeni bir kademe binası inşa ediyor. Eski kademenin yerine ise Şehirler Arası Otobüs Terminali yapılacak.




Osmancık Belediyesi, belediye araçlarının bakım, onarım ve kontrolleri için yeni kademe binası inşa ediyor. Eski kademenin yerine ise Şehirler Arası Otobüs Terminali yapılacak.  Belediye Başkanı Hamza Karataş, Koyunbaba Mahallesi Kamil Yolu üzerinde inşa edilen yeni kademe binası şantiyesinde incelemelerde bulundu.



Yaklaşık 20 dönümlük bir alana belediye araçları için park ve bakım merkezi inşa edildiğini belirten Başkan Karataş, yeni kademenin Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ile araç bakım merkezinin bir arada hizmet vereceği bir kampüs olarak tasarlandığını ifade etti.


Daha etkin hizmet üretebilmek adına teknik müdürlüklerin bir araya getirildiğini belirten Karataş şu ifadeleri kullandı:


“ Belediyenizin sahada çalışan tüm birimlerini buraya topluyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğünün iş makinelerini, Fen İşleri Müdürlüğünün iş makinelerini, hatta itfaiyeyi de; hepsini buraya bir belediye hizmet kampüsü şeklinde toplayacağız. Bir bütünlük içerisinde şehrimize daha verimli, daha etkin hizmet vermeyi amaçlıyoruz. İnşallah hedefimiz 2015 sonunda burayı tamamlayabilmek.”


ESKİ KADEMENİN YERİNE OTOBÜS TERMİNALİ


Başkan Karataş, yeni kademe hizmete girdikten sonra eski kademenin yerine de şehirlerarası otobüs terminali inşa edileceğini belirterek Osmancık’ın 2016 yılında modern bir otobüs terminaline kavuşacağını ifade etti.



Osmancık Belediyesi


Geri Dön