29 / 04 / 2024

Çorum Sağlık Müdürlüğü binası yıkılacak!

Çorum Sağlık Müdürlüğü binası yıkılacak!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Sağlık Müdürlüğü binasının yıkımı için Bakanlık'tan onay geldiğini açıkladı. Yıkımın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.



Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, katıldığı bir programda Sağlık Müdürlüğü binasının yıkımı için Bakanlık'ın onay verdiğini söyledi. Başkan Gül, yıkımın önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceğini söyledi.

Çorum Hakimiyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkan Gül, “Sağlık Müdürlüğü binasının yıkımı onaylandı Çorum’un yıllardır özlemle beklediği çalışmalardan biri de Kent Meydanı yapılmasıydı. Meydanlar şehirlere kimlik kazandıran eserlerdir. Valilik önünü park haline getirdik. Eski Adliye Binasını, Tekel Binası ve İl Özel İdaresi Binası yıktık. Yeni yerine taşınan Sağlık Müdürlüğü Binamızın da yıkım onayını aldık önümüzdeki günlerde yıkımını gerçekleştireceğiz. Şehrimize yaklaşık 25.000 metrekarelik bir meydan kazandırmış olacağız. Ayrıca, meydanın altına 350 araçlık yer altı otoparkı yaparak bölgenin otopark ihtiyacını da büyük oranda giderdik” açıklamasında bulundu.


Geri Dön