29 / 04 / 2024

Cosentino ürünlerini 39. Yapı Fuarı’nda sergiledi!

Cosentino ürünlerini 39. Yapı Fuarı’nda sergiledi!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında bulunan ve bu yıl 39.’su düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı, 10-14 Mayıs tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP’ta tüm yapı sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.



Türkiye’den ve dünyadan birçok katılımcının yer aldığı fuarda, dünya kuvars lideri Cosentino da eşsiz ürünlerini sergiliyor. Cosentino fuarda, yeni geliştirilen ve kristal parlaklığı ile öne çıkan Dekton® XGloss’u ziyaretçilerin beğenisine sunuyor


Mimari ve dekoratif yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, yaptığı çalışmalar ve katıldığı fuarlar ile Türkiye pazarındaki gücünü artırmaya devam ediyor. Yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren Yapı Fuarı’nda yerini alan Cosentino Group, birçok ulusal ve uluslararası katılımcıyla birlikte standında ziyaretçilerini ağırlıyor. Kuvars üretiminde dünya lideri olan Cosentino Group fuar boyunca, Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen ve yüzey kaplama sektöründe devrim yaratan Dekton® XGloss ürününü sergileyecek. 


Doğallığın gücünü ürünlerinin fonksiyonel özelliğiyle birleştiren Cosentino Group, üstün performans gösteren estetik ürünleriyle yüzey kaplama sektöründe adından sıkça söz ettiriyor. 


10-14 Mayıs tarihleri arasında 1.250 katılımcı firmanın yer alacağı Yapı Fuarı’nda Cosentino, ileri teknoloji ve benzersiz tasarıma sahip Dekton® ve Silestone ürünlerinin yeni renk seçeneklerini de görücüye çıkardı. 



Geri Dön