30 / 04 / 2024

Cosentino

Cosentino

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında bulunan ve bu yıl 39.’su düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı, 10-14 Mayıs tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP’ta tüm yapı sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.

Kiralık ve satılık sergisi!

Protocinema, Ani Çelik Arevyan, Antonio Cosentino, Gülşah Mursaloğlu, ve İstanbul’un Sesleri projesinin çalışmalarının yer aldığı grup sergisi ‘Kiralık, Satılık’a yer veriyor.

Cosentino Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

Dünyanın dört bir yanındaki mimarlık ve tasarım öğrencilerinin yeteneklerini keşfetmek ve ödüllendirmek için bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Cosentino Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu.

Silestone'dan mimari estetiği simgeleyen Suede yüzeyler!

Cosentino, yeni geliştirdiği Suede yüzeyler ile Silestone kuvars yüzeylerde ekstra mat görüntü sağlıyor. Suede, leke ve izlere karşı son derece dayanıklı ve yüksek bir teknolojik performans sunuyor.

Cosentino, Dekton için EPD sertifikası aldı!

Dekton, International EPD Sistemi tarafından verilen Çevre Dostu Ürün belgesini almaya hak kazandı. Belge, Dekton’un uzun ömürlü, dayanıklı ve çevre dostu hammaddeden üretildiğini gösteriyor

Cosentino'dan Dekton ile parlak öneriler!

Cosentino’nun ultra kompakt Dekton yüzeyler için piyasaya sürdüğü yeni Glacier, Fiord ve Tundra renkleri, eski zamanların asaletini bugüne taşıyor. Yeni üç parlak renk, Dekton’un yüksek teknolojideki kalitesiyle birlikte mekanlara bambaşka ışıltılı bir ruh katıyor.

Cosentino, Türkiye’deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyanın en büyük kuvars taşı üreticilerinden Cosentino, Türkiye’deki yatırımlarını hızlandırıyor. Global alanda da 2019’a kadar 380 milyon euroluk yatırım planlayan İspanyol şirket, bu miktardan Türkiye’ye de önemli bir pay ayıracak.

Dekton serisiyle bahçeler farklılaşıyor!

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi Cosentino Group’un doğal taşla işlediği Dekton serisi, bahçelerin havasını değiştiriyor ve dekoratif zenginlik sunuyor.

Cosentino Group Silestone ile hijyeni mutfaklara taşıyor!

Dünyaca tanınmış olan kuvars üreticisi Cosentino Group, Silestone mutfak yüzeyleri ile hijyeni mutfaklara taşıyor. Cosentino Group modern mutfakları estetik, zarafet ve üstün teknoloji ile bir araya getiriyor.

Cosentino Group'tan dış mekanlarda Dekton serisi!

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi Cosentino Group, yenilikçi yüzey üretiminde geliştirdiği ürünlerle tasarım dünyasına estetik katıyor.

Cosentino Group Dekton serisi, mekanlarda fark yaratıyor!

Cosentino Group, yenilikçi yüzey üretiminde geliştirdiği ürünlerle tasarım dünyasına estetik katıyor. Doğal taşla işlenen ve mutfaklara modern bir hava kazandıran Cosentino Group’un Dekton serisi, hem iç hem de dış mekânlarda fark yaratıyor

Cosentino Dekton ve Silestone ile mutfağınızı daha geniş gösterin!

Yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, mükemmel parlaklık ve yüksek performans gösteren Dekton ve Silestone ürün serilerinin açık renkleriyle mutfakların hem dekoratif hem de geniş görünmesini sağlıyor.

Cosentino ürünlerini 39. Yapı Fuarı’nda sergiledi!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında bulunan ve bu yıl 39.’su düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı, 10-14 Mayıs tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP’ta tüm yapı sektör profesyonellerini bir araya getiriyor.

Cosentino Group yeni serisiyle devrim yaratacak!

Yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, mimarlık ve tasarım dünyasına sunduğu Dekton® serisiyle iç ve dış yüzey kaplama alanında devrim yaratıyor.

Cosentino Haberi

Cosentino

Türkiye’den ve dünyadan birçok katılımcının yer aldığı fuarda, dünya kuvars lideri Cosentino da eşsiz ürünlerini sergiliyor. Cosentino fuarda, yeni geliştirilen ve kristal parlaklığı ile öne çıkan Dekton® XGloss’u ziyaretçilerin beğenisine sunuyor


Mimari ve dekoratif yenilikçi yüzey üretiminde dünya lideri Cosentino Group, yaptığı çalışmalar ve katıldığı fuarlar ile Türkiye pazarındaki gücünü artırmaya devam ediyor. Yapı sektörünün bütün bileşenlerini bir araya getiren Yapı Fuarı’nda yerini alan Cosentino Group, birçok ulusal ve uluslararası katılımcıyla birlikte standında ziyaretçilerini ağırlıyor. Kuvars üretiminde dünya lideri olan Cosentino Group fuar boyunca, Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen ve yüzey kaplama sektöründe devrim yaratan Dekton® XGloss ürününü sergileyecek. 


Doğallığın gücünü ürünlerinin fonksiyonel özelliğiyle birleştiren Cosentino Group, üstün performans gösteren estetik ürünleriyle yüzey kaplama sektöründe adından sıkça söz ettiriyor. 


10-14 Mayıs tarihleri arasında...