29 / 04 / 2024

Crown Park Beylikdüzü'nde nerede İşte Crown Park yol tarifi!

Crown Park Beylikdüzü'nde nerede İşte Crown Park yol tarifi!

Crown Park, Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği projesi. İşte Crown Park'a ulaşım krokisi, yol tarifi ve iletişim bilgileri...



 

Babacan Yapı'nın Crown Park projesine Avcılar-Büyükçekmece istikametinde giderken:

Carrefour ve Bauhaus'u geçtikten sonra Kanatçı Usta'nın bulunduğu ilk araç köprüsünden dönüş yapılarak E-5'in diğer tarafındaki Bizimkent'ten içeri girilir.

Herhangi bir yere sapmadan, düz devam edilir. Yaklaşık 400-500 metre sonra sağda kapalı futbol sahası ve Opet benzin istasyonu görülür. Opet'in sağından aşağı doğru inilir ve yolun sağı takip edilir.

Yaklaşık 200 metre sonra gelen kavşaktan tekrar sağa dönülerek kapalı pazar alanı inşaatının bulunduğu caddeye gelinir. Cadde üzerinde Crown Park tabelasının bulunduğu sokaktan içeri girilerek projeye ulaşılır.

Büyükçekmece-Avcılar istikametinde giderken:

TÜYAP ve Kaya Ramada'yı geçtikten sonra ilk araç köprüsünden dönüş yapılarak Beykent'ten içeri girilir. Herhangi bir yere sapmadan, düz devam edilir. Sağ tarafta Vista Residence ve Ginza Residence projeleri geçildikten sonra yol ikiye ayrılır.

Sağdan Gürpınar yolu, soldan ise Beykent yolu devam etmektedir. Burada yolun solu takip edilir. Yaklaşık 100-200 metre sonra solda Uyum Çarşı, biraz ileride sağda Paradise AVM görülecektir. Paradise AVM'den hemen sonra gelen ilk sapaktan sola dönülür. Bundan sonra gelecek ilk kavşaktan dümdüz karşıya geçilir. Solda kapalı pazar inşaatı görününce Crown Park tabelasının bulunduğu sokaktan içeri girilerek projeye ulaşılır.

CROWN PARK İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adnan Kahveci Mahallesi, Taner Sokak, No:2, D: 6 Beykent

Beylikdüzü / İstanbul

Tel: 0212 875 75 44

Faks: 0212 876 89 19

Babacan Yapı

Merkez Mah. 206 no'lu Sok. No: 18 E-5 üzeri

Beylikdüzü Yakuplu / İstanbul

Tel: 0212 876 18 08 pbx

Faks: 0212 876 19 91

[email protected]

www.babacanyapi.com

 


Geri Dön