29 / 04 / 2024

Cube&Dot, kendi tasarımını uygulamak isteyenler için!

Cube&Dot, kendi tasarımını uygulamak isteyenler için!

Kale Grubu"nun, banyolarda bütünsel çözümleri destekleyen œYapıda Uyum Stratejisi çerçevesinde yeni ve özgün tasarım anlayışını simgeleyen Cube&Dot Koleksiyonu"nun   www.cubeanddot.com web sitesi yayın hayatına başladı



Kale Grubu"nun yeni tasarım anlayışını, estetik, işlevsel, eğlenceli, trendi yakalayan, özgün, çözüm odaklı ve ulaşılabilir tasarımıyla simgeleyen Cube&Dot Koleksiyonu, koleksiyonla aynı adı taşıyan web sitesiyle tüketicilere seramik, vitrifiye ve banyo mobilyalarından oluşan bir œtasarım platformu sunuyor.
Sitede, koleksiyonda yer alan duvar seramiği, banyo mobilyası ve lavabo ürünlerinin özellikleriyle ilgili detaylı bilgiler, ürün ve mekan görselleri modern bir içerikle sunuluyor. Tüketicilerin ürün katalogunu indirmesine de olanak sağlayan cubeanddot.com sitesinde, koleksiyona ait tanıtıcı film de yer alıyor.   Koleksiyonun genç tasarımcısı Tamer Nakışçı ile ilgili bilgilerin yer verildiği site,   İngilizce ve Türkçe dil seçeneklerinde hizmet veriyor.
Siteyi farklılaştıran en önemli özellik olan œKendin Tasarla interaktif bölümünde ise tüketicilerin internet üzerinden Cube&Dot duvar seramiklerini kullanarak kendi mekanlarını tasarlayabilecekleri bir platform sunuluyor. Ziyaretçiler koleksiyonun zengin ürün ve renk seçeneklerini farklı arka plan görselleriyle birleştirerek kendilerine özel duvar tasarımı yapabiliyor. Bu tasarımlar sonrasında ziyaretçinin vermiş olduğu e-mail adresine gönderiliyor.  

www.cubeanddot.com

 


Geri Dön