28 / 04 / 2024

Çukurova Tower ne zaman teslim?

Çukurova Tower ne zaman teslim?

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Tower

Çukurova Tower ne zaman teslim, fiyat listesi ve ödeme planı gibi bilgilerin hepsi haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar bulunuyor...



253 adet daireden oluşan  Çukurova Tower  projesi,  Çukurova Gayrimenkul  tarafından Kartal'da inşa ediliyor. 36 katlı tek blok olarak yükselen projede 1+0'dan 3+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. 


Çukurova Tower sakinlerine puset ve engelli rampaları, konutlara doğrudan geçiş olanağı sunan ev sahibi ve misafir otoparkı, Back-Up tarafından sunulan 7/24 konut yardımı ve concierge hizmetleri sunuluyor. Çukurova Tower ne zaman teslim, fiyat listesi ve ödeme planı bilgileri şu şekilde; 


Çukurova Tower ne zaman teslim?


Çukurova Tower ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 yılının Ekim ayı olarak veriliyor. Projenin yüzde 90'ı yeşil alan ve sosyal tesislere ayrıldı. 



Çukurova Tower fiyat listesi!


Stüdyo daireler 142 bin TL

1 oda 1 salon daireler 207 bin TL

2 oda 1 salon daireler 350 bin TL

3 oda 1 salon daireler 565 bin TL



Çukurova Tower ödeme planı!


-Toplam bakiyenin yüzde 1'i peşinat olarak ödendiğinde, yüzde 12'lik tutar 1 yıl sonra, yüzde 12 'lik tutar teslimde ödeniyor. Kalan bedel ise anlaşmalı bankalarla vadelendiriliyor. 


Çukurova Tower Evleri'nde yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi, açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness, wellness merkezi, Çocuk oyun alanları, sinema salonu, kafe-bar, bilardo, oyun salonu gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.


Çukurova Tower ne zaman teslim?


Telefon: 0216 517 55 55

Web Adresi: www.cukurovatower.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön