28 / 04 / 2024

Çukurova'da Mayıs'ta yıkım başlıyor!

Çukurova'da Mayıs'ta yıkım başlıyor!

Soner Çetin, 30 Mart seçiminden bu yana yapılan hizmetler, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana ziyareti ve201 5'te yapılacak genel seçimlere kadar birçok konuyu 5 Ocak'a değerlendirdi.



Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 30 Mart seçiminden bu yana yapılan hizmetler, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun  Adana  ziyareti ve201 5'te yapılacak genel seçimlere kadar birçok konuyu 5 Ocak'a değerlendirdi. 


MAYISTA YIKIM BAŞLIYOR 


'Sorduk Söylediler' yazı dizimizin konuğu olan Başkan Soner Çetin. 

"Çukurova'da işler nasıl?" sorumuza "Çukurova'da her şey süper" yanıtını verdi. Belediye Evleri Mahallesinde yapılacak kentsel dönüşümün mayıs ayında başlayacağını açıklayan Çetin. "En geç Mayıs-Haziran gibi yıkım çalışmaları başlamış olacak. Hesaplamalarımız bu yönde" diye konuştu. 


4 MİLYARLIK YATIRIM 


Kentsel dönüşüm projesinin Adana'da bir defada yapılmış en büyük yatırım olacağını bildiren Çetin, "4 milyar TL'lik yatırım olacak. Bir değişiklik olmaz ise 14-15 etaba böleceğiz. Birden fazla yüklenici olup, ayrı firmaların iş yapmasını sağlayacağız. Hedefimiz Adanalı Müteahhitlerin iş yapması" diye konuştu. Adaylığı döneminde verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini kaydeden Çetin, hizmetlerini açıklarken Adana'nın beklediği çok önemli bir müjde verdi ve "İmar sorununu da çözdük" dedi 


Adana Beş Ocak


Geri Dön