28 / 04 / 2024

Cumberland Properties ev satın alanlara indirim sağlıyor!

Cumberland Properties ev satın alanlara indirim sağlıyor!

01.01.2011-01.01.2012 tarihleri arasında Cumberland Properties ayrıcalıklı projelerinden ev satın almayı, veya kiralama yapmayı düşünen kurum çalışanlarına kiralamada %15, satınalmada %7 indirim veriyor  



2003 yılından bu yana Bodrum"da prestijli gayrimenkul projelerine imza atan Cumberland Properties; Türkiye"nin önde gelen kurum çalışanlarına özel indirim imkanları sunuyor.
 
01.01.2011-01.01.2012 tarihleri arasında Cumberland Properties ayrıcalıklı projelerinden ev satın almayı, veya kiralama yapmayı düşünen kurum çalışanlarına kiralamada %15, satınalmada %7 indirim veriyor.
Kurumların ilgili kişilerinin personeli için yapacağı œindirim anlaşması ile kurumlar bu haktan yararlanabilecek.
 
KOçAİLEM, ATLASJET-JETMİL ve FB KART sahipleri, ACIBADEM HASTANESİ, MEMORİAL HOSPITAL, ÖZEL BODRUM HASTANESİ kurum çalışanlarının aldığı indirimlerden diğer kurumlarında istifade etmesi için kurum ilgili kişilerin yapması gereken sadece talepte bulunmak.
Uygun bulundukları takdirde çalışanları da indirim ve sürprizlerden istifade edecekler.
 
Faaliyetlerini, Avrupa"nın en büyük bankacılık organizasyonlarından biri olan UniCredit Group iş birliği ile yürüten Cumberland Properties; Bodrum, İstanbul ve Londra"da bulunan ofislerinde profesyonel bir kadro ve anlayışla hizmet vermektedir.
 
Üç tanesi tamamlanmış (Seaview Regency Exclusive, Seaview Regency Prestige), Yalı Seaside Regency İstanbul), ikisi halen devam eden   (Valley Gardens Regency, Woodland Regency) beş benzersiz projeye imza atmış olan Cumberland Properties"in; konut-site projeleri dışında danışmanlık, tasarım, dekorasyon ve peyzaj projelerine de imza atmıştır.


Geri Dön