04 / 05 / 2024

Cumberland'dan Bodrum'da kiralık yazlık hizmeti!

Cumberland'dan Bodrum'da kiralık yazlık hizmeti!

Cumberland Properties, inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor



Ege ve Akdeniz sahil beldelerinde, İtalyan Bankacılık ve Finans Devi UniCredit Grubu ile inşaat projelerine başlayan Cumberland Properties, 2005 yılında tamamlanan Seaview Regency Exclusive ve 2007 yılında tamamlanan Seaview Regency Prestige'in yanı sıra devam eden üç projesiyle inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Gündoğan Küçükbük koyunda bulunan Seaview Regency Exclusive ve satışı devam eden Seaview Regency Prestige villalarında verilen profesyonel kiralama hizmetleri, yaz sezonunda yoğun talep gördüğü gibi özel günlerde veya şehrin kargaşasından sıkılıp dinlenme amacıyla Bodrum'a gelenlerin tercih ettikleri yerlerin başında geliyor. Havaalanı transferinden, temizlik hizmetlerine kadar kiralık villa ve daire hizmetini kendi bünyesindeki tecrübeli ekibiyle veren Cumberland, 2010 yazında tamamlayacağı çam koruları ve Bodrum merkeze olan yakınlığı ile ön plana çıkan Woodland Regency projesinde de bu hizmetleri vermeyi planlıyor.

Bodrum yarımadasının hala sakinliğini ve doğallığını koruyan Gündoğan gizemli köşelerden biri. Küçükbük koyuna hakim, deniz ve dağ manzaralı villalar müşterilerine zengin bir kültürel doku içinde huzur ve dinginliği yaşama fırsatı sunuyor. Her daim esen meltem denizin yosun tadını ve narenciye kokusunu odalarınıza kadar taşıyor.

24 Saat güvenlikli site içindeki Seaview Regency Prestige villalarının önü kapanmaz manzaralı. Villaların önünde sit alanı olarak belirlenmiş geniş mandalina bahçeleri bulunmakta. Yamaçta kurulu site bir taraftan Küçükbük koyuna bakarken, bir taraftan da yapılanmaya açılmamış yalçın dağlara hakim. Küçükbük koyu yürüme mesafesinde beş dakikada ulaşılabilecek harika bir koy. Koyda birkaç küçük kafe ve restoran ile muhteşem kumsala sahip bir plaj bulunmakta. Ayrıca koydaki küçük tahta iskeleler denize uzanarak, yaz keyfinize farklı bir tat getirmekte.

Seaview Regency Prestige sitesinde bulunan ve yine Cumberland'in çağdaş tasarımcıları tarafından tasarlanmış ve döşenmiş yazlık müstakil villalar tüm ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılamaya hazır. Türkbükü'ne olan yakınlığı ile yoğun ilgi gören villalar günlük, haftalık veya aylık olarak kiraya verilmekte. Aileniz veya arkadaşlarınızla güzel anılar geçirebileceğiniz bu villalarda saç kurutma makinesinden mutfak malzemelerine kadar her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve sizler için hazırlanmıştır. Sadece diş fırçanızı alıp gelebileceğiniz villalarımızda huzurlu, dinlendirici ve eğlenceli günler sizi bekliyor.

2010 Bahar ve yaz dönemi kiralamalarında Cumberland çeşitli erken rezerevasyon fırsatları sunmakta. Mart ayına kadar yapılacak rezervasyonlarda verilen yüzde 10'luk indirim bunlardan bir tanesi.

24 saat güvenliği ve housekeeping servisiyle kiralık bir ev değil, adeta 5 yıldızlı  bir resort havasında olan Seaview Regency Prestige villalarında Bodrum yarımadasının zevkini yılın her anında çıkartabilirsiniz.

Mesafeler :    

Plaj                              (yürüyerek)   5 dakika

Restoran ve Market     (yürüyerek)   5 dakika

Dolmuş                        (yürüyerek)   1 dakika

Bodrum Merkez            (araç ile)     25 dakika

Gündoğan Merkez       (araç ile)   3 dakika

Türkbükü                       (araç ile)     5 dakika 

www.cumberland-properties.com
0252 363 98 84

 


Geri Dön