22 / 07 / 2024

Cumhurbaşkanı açıkladı! 130 milyar dolar!

Cumhurbaşkanı açıkladı! 130 milyar dolar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Merkez Bankamızın döviz rezervlerini 27 milyar dolardan bugün itibarıyla 130 milyar doların üstüne çıkartarak hazinemizi biz tahkim ettik" açıklamasını yaptı.




Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yarım asırın ardından IMF'e olan 23,5 milyar dolarlık borcumuzu tamamen kapatıp ekonomik bağımsızlığımızı biz tescillemiş olduk. Merkez Bankamızın döviz rezervlerini 27 milyar dolardan bugün itibariyle 130 milyar doların üzerine çıkartarak hazinemizi biz tahkim ettik" cümlelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre Merkezi'nde AK Parti Denizli Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda kürsüye çıktı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan satır başları özetle şöyle:

Cumhurbaşkanı açıkladı! 130 milyar dolar!

Kısır siyasi ihtirasları, günübirlik çıkarları uğruna bir araya gelenlerin, taksimatta nasıl birbirlerine düştüklerini hepimiz ibretle takip ediyoruz. Entrikanın, gürültünün, Bizans tipi taht kavgalarının ardı arkası kesilmiyor.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön