27 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışandan emekliye kadar herkese söz verdi: Hayat seviyesi eskisinin de üzerine çıkacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışandan emekliye kadar herkese söz verdi: Hayat seviyesi eskisinin de üzerine çıkacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir son dakika açıklaması geldi. Son dönemde alım gücünün düşmesinden dolayı büyük bir zorluk yaşayan vatandaşın sorunların farkında olduklarını aktaran Erdoğan, hayat seviyesinin eskisinin de üstüne çıkacağına dikkat çekti. 



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü nedeniyle önemli açıklamalara yer verdiği bir video mesaj paylaştı. Video mesajında, AK Parti'nin milletin bağrından doğan bir siyasi hareket olarak ülkeye hizmet için yola çıkışının 22'inci yıl dönümü olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Artık Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" sözüyle başladıkları bu yolculukta, girdikleri her seçimden birinci çıkarak bugünlere geldiklerinin altını çizdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin, 22 senelik tarihinin iktidarda geçen 21 senesi süresinde bu ülkenin her karış toprağını bereketlendirecek eser ve hizmetlere imza attığına, hayatına dokunmadık ve refahını yükseltmedik tek bir fert bırakmadığına vurgu yaptı. 

"Seçimlerde elde ettiğimiz başarıların gerisindeki en önemli sebep işte bu gerçektir. Küresel krizlerin ülkemize etkilerinden kaynaklanan hayat pahalılığının son dönemde milletimizi bunalttığının farkındayız" diye konuşan Erdoğan, ülkenin her meselesini çözdükleri gibi bu sıkıntıyı da hal yoluna yine kendilerinin koyacaklarını belirtti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışandan emekliye kadar herkese söz verdi: Hayat seviyesi eskisinin de üzerine çıkacak! 

Her insanının hayat seviyesi eskisinin de üzerine çıkacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, söz konusu açıklamasında "Çalışanından emeklisine bu süreçte refah kaybı yaşayan her insanımızın hayat seviyesini eskisinin de üzerine çıkarmak boynumuzun borcudur" ifadelerine de yer verdi. 

Eskiden beri gelen kronik sorunlara ek olarak 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerin yeniden inşası için de 104 milyar dolarlık bir yükle karşı karşıya kalındığının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ağır yükün altından kalkarken kimsenin hakkını ihmal etmeyecek, kimsenin beklentilerini cevapsız bırakmayacağız" açıklamasında bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışandan emekliye kadar herkese söz verdi: Hayat seviyesi eskisinin de üzerine çıkacak! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şimdi yine bir imtihandan geçtiklerine dikkat çekti ve "Bir yandan yıkılan şehirleri inşa etmek, diğer yandan hayat pahalılığının üstesinden gelmek ve hedeflerimize doğru kararlılıkla yürümek için çalışıyoruz. Sıkıntılarımız mevcut ama hamdolsun onlardan çok daha büyük imkanlarımız var" ifadelerini kullandı ve Türkiye'yi gelip geçici gündemler içinde bırakmaya, rotasından çıkarmaya, işleyen çarklarının durmasına kimsenin gücünün yetmeyeceğinin altını çizdi.  

"Bugün nasıl 22'nci yaşımızı 14-28 Mayıs seçimleri zaferinin kıvancıyla kutluyorsak, inşallah 23'üncü kuruluş yıl dönümümüze de 31 Mart 2024 seçim zaferinin sevinciyle ulaşacağız" diyen Erdoğan, yine ilk günden bugüne sandıkta verdiği destekle AK Parti'nin Türkiye'ye hizmet mücadelesinde hep yanında olan aziz milletin her bir ferdine şükranlarını da sundu. 

2023 yılının ilk altı ayında altın mevduatı yüzde 55,3 arttı! İstanbul ilk sırada

Buğday fiyatlarında son dakika yükselişi! Rusya fitili ateşledi: Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? 

Emlak Konut, Saraçoğlu mahallesindeki konutları 6.7 milyon liradan satışa çıkarıyor


Geri Dön