28 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Ucuz kredi fırsatını kaçırmayın: Başvurular başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Ucuz kredi fırsatını kaçırmayın: Başvurular başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Ocak'taki Kabine toplantısının ardından işletme harcamalarına yönelik üç yeni kredi destek paketinin devreye alındığını açıklamıştı. O destek ödemelerinde başvurular başladı. İşte ucuz kredi ile ilgili merak edilenler...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın müjdesini verdiği 60 milyar liralık Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaletli destek paketine başvurular başladı. Destekler yatırım, ihracat ve işletme harcamaları olmak üzere üç farklı şekilde verilecek. Yatırım yapmayı planlayan şirketler, Yatırım Destek Paketi'nden 120 aya kadar vade ile yararlanabilecek. Pakette kredi üst limiti KOBİ'ler için 35 milyon Tl'yi buluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi! Ucuz kredi fırsatını kaçırmayın: Başvurular başladı!

KOBİ dışı işletmeler 100 milyon TL'ye kadar kredi kullanabilecek. Kadın girişimciler yüzde 90 kefaletten yararlanacak. İhracat Destek Paketi'nde işletmeler, azami 6 ay ödemesiz olmak üzere azami 24 ay vadeli kredilerden yararlanacak. Paket içerisindeki kredi üst limiti işletmenin cirosuna göre değişecek.

İşletme Harcamaları Destek Paketi'nde KOBİ'ler en çok  5 milyon lira, KOBİ dışı işletmeler ise 20 milyon lira miktarında kredi kullanabilecek. İşte KGF'nin (Kredi Garanti Fonu) ayrıntıları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön