29 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliler için düğmeye bastı! Müjdeler arka arkaya geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliler için düğmeye bastı! Müjdeler arka arkaya geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyalarıyla ilgili bazı ayrıntılar ortaya çıktı. Erdoğan emekliler için düğmeye basıyor. İşte ayrıntılar...



Seçim kampansı kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekliler için özel indirim yapmayı planladığı bildirildi. 

EMEKLİLERE ÖZEL İNDİRİM GELİYOR!

Yerel seçimler yaklaşırken seçim kampanyaları da merak edilmeye başlandı. Seçim kampanyaları kapsamında, NTV'nin haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliler için özel bir indirim yapmayı planlıyor.

Emeklilere özel indirim yapılacağı haberi kısa sürede yayılırken vatandaşlar kampanyanın detayını merak etmeye başladı.  Peki emeklilere hangi kapsama indirim yapılacak? İndirim neleri kapsayacak? 

Emeklilere gelecek indirim haberi sonrası  vatandaşlar ''kentlerde verilebilecek özel kartlarla ulaşım, market alışverişi, özel hastane harcamaları gibi başlıklarda indirim sağlanabilir mi? Böyle bir sistem kurulabilir mi?'' sorularını araştırmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliler için düğmeye bastı! Müjdeler arka arkaya geliyor!

2024 EMEKLİ MAAŞLARI NE KADAR OLACAK? 

Yeni yıla sayılı günler kala emeklilerin maaşları merak ediliyor. Milyonlarca emeklinin maaşının ne kadar olacağı araştırılırken uzmanlardan da tahminler gelmeye devam ediyor. SGK Uzmanı Emin Yılmaz ''''Bugüne kadar olan, yani dört aylık enflasyon verisiyle şu anki rakamımız, devamında yıllık enflasyon yüzde altmış beş olursa yüzde otuz yedilik bir zamla 10 bin 332 lira, üst tahmin olan yüzde altmış sekiz olursa da yüzde kırklık bir zamla 10 bin 521 liraya ulaşacağını şimdiden söyleyebiliriz” dedi.

ASGARİ ÜCRETE YENİ YILDA NE KADAR ZAM GELECEK?

Asgari ücret görüşmeleri hızla devam ediyor. Milyonlar gözünü 2024 zamlı maaşlara çevirdi. Peki asgari ücret 2024'te ne kadar olacak.

Gazeteci Deniz Zeyrek, asgari ücret ve emekli maaşları ile ilgili kulis bilgisi verdi. Zeyrek, yılda bir kere artırılma kararı çıkmasaydı, asgari ücretin 15 bin 800 TL olacağını söyledi. Fakat yılda bir kere artıracakları için 17 bin TL yapma aşamasında olduklarını aktardı.

Emekliler için yeni promosyon yarışı! En düşük maaş promosyonu ne kadar? Hangi banka kaç TL emekli promosyonu veriyor? 

SGK Uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşını duyurdu: 11 bin TL'nin üstüne çıkar!

Geri Dön