27 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili açıklama yaparken, bayram ikramiyeleriyle ilgili de konuştu. Ramazan ve Kurban bayramlarında 1100 TL ikramiyelerle ilgili sorulan soruya yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjde niteliğinde bir açıklama yaptı.



Yıl ortasına gelindiğinde ise gerekmesi durumunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in mevcut durumla ilgili vereceği bilgilere bakılarak, böyle bir değerlendirmeye ihtiyaç olunması hâlinde işçiden ve vatandaştan böyle bir şeyin esirgenmeyeceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, veren elin alan elden hayırlı olduğunu vurgulayarak hem asgari ücrete hem de emekli bayram ikramiyelerine yeni zam yapılabileceğinin sinyallerini vermiş oldu.. 

BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATAR?

2 Mayıs’ta başlayan Ramazan bayramı öncesi yatan Ramazan bayramı ikramiyelerinin 15-30 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatması bekleniyor.  

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Kurban bayramı da bu yıl 9 Temmuz'a denk geliyor. Yine bayramdan önceki hafta yatması beklenen Kurban bayramı ikramiyelerinin de bayramdan önceki 2 hafta içerisinde yatacağı söylenebilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön