02 / 05 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ucuz gıda talimatı! Vatandaşın cebi rahatlayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ucuz gıda talimatı! Vatandaşın cebi rahatlayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Et ve Süt Kurumunun et fiyatlarında indirime gittiğini anımsatarak, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’ye, Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde satılan ürünlerde de indirim yapılması talimatında bulundu.



PUTİN GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MKYK üyelerine geçen hafta yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgi verirken, Soçi’de Rusya Devlet Başkanı ile görüştüğünü anımsattı. Erdoğan “Sayın Putin ile tahıl koridorunun işleyişini istişare ettik. Ayrıca Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın barışla sonuçlanması gerektiğini tekrarladık. Ateşkes konusunda çok çaba sarf ettik ama sonuç almadık” diye konuştu. Erdoğan yurt içindeki il ziyaretlerinin de çok verimli geçtiğini, tatile rağmen vatandaşın büyük ilgisiyle karşılaştıklarını ifade etti. MKYK üyelerine, yaz sonuna kadar yoğun bir tempo ile çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Erdoğan “2023 seçimlerine iyi hazırlanacağız. Vatandaşın gönlünü alacağız” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön